• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Barse odlazi nakon 15 godina: Ćavi ga nagovara, ali on ide da se sunča na drugi kraj svijeta!

Autor Haris Krhalić

Umjesto u sunčanoj Barseloni, Serhio Buskets bi narednog ljeta mogao da igra u sunčanom Majamiju.

 Serhio Buskets napušta Barselonu narednog ljeta Izvor: Instagram/5sergiob/Printscreen

Poslije 15 godina, sprema se kraj još jedne ere u Barseloni! U ljeto 2021. godine je poslije više od dvije decenije otišao Lionel Mesi, a sada je poznato da će u ljeto 2023. katalonskog giganta napustiti Serhio Buskets!

Legendarni zadnji vezni Barselone donio je odluku da će napustiti Barselonu na kraju sezone i preseliti se u SAD, iako se u klubu sa "Nou Kampa" i dalje nadaju da će ga ubijediti da promijeni planove.

Niko nije ni slutio da će odluka Pepa Gvardiole tog 13. septembra 2008. godine napraviti takav istorijski rezultat, kada je dao šansu mladom Serhiju Busketsu da po prvi put zaigra u startnoj postavi Barselone. Ali od tada se ovaj tim nije mogao zamisliti bez njega na poziciji ispred odbrane.

Ali svemu dođe kraj. Tako "Sport" objavljuje planove Busketsa da Barseloni kaže zbogom na kraju sezone i da u ljeto 2023. ode u Sjedinjene Države. Kako se navodi, trebalo bi da tada iskusni vezista postane igrač Inter Majamija, kluba čiji je gazda Dejvid Bekam i koji se takmiči u MLS ligi.

Ćavi se nada da će uspjeti da svog nekadašnjeg saigrača ubjedi da ostane još godinu dana. Ipak, kako će Španac narednog ljeta proslaviti 35. rođendan, teško je da će u tome i uspjeti. Buskets je u Barseloni osvojio sve što je mogao i to nekoliko puta - osam titula u Primeri, osam trofeja u Kupu kralja, sedam Superkupova Španije, tri Lige šampiona, tri svjetska klupska prvenstva i tri UEFA Superkupa. Uz to, u reprezentaciji Španije je osvojio i Svjetsko prvenstvo 2010. i Euro 2012.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC