• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džaka pobjesnio zbog "ljigavog" poteza Španaca: Ostao duže na terenu, a onda su domaćini ovo uradili... (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Španci su pokušali da prevare Švajcarce, međutim na kraju im ni to nije pošlo za ruku što je opomena srpskoj reprezentaciji pred Katar.

 Svajcarskoj-upalili-prskalice-na-terenu-u-Spaniji Izvor: Twitter/FVHQTV/Screenshot

Švajcarska je napravila veliko iznenađenje u Ligi nacija pošto je u meču protiv Španije došla do pobjede od 2:1, a možda je rivala Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru dodatno motivisao i bezobrazan potez domaćina uoči utakmice u Saragosi. Dok su se igrači Švajcarske zagrijavali na prepunoj "La Romaredi", odjednom su se uključile "prskalice" na njihovoj polovini terena, dok je na drugoj strani bilo suvo...

Šta se desilo? Igrači reprezentacije Švajcarske ostali su nešto duže na terenu i "produžili" zagrijavanje, kada su se upalile prskalice zbog kojih nisu mogli da nastave, zbog čega su i pobjesnili.

Među prvima je pobunu digao kapiten Granit Džaka, dok se ovaj potez domaćina, koji su mnogi ocijenili kao "očigledno namjeran", nije dopao ni ostalim fudbalerima Švajcarske. Vjerovatno ponajmanje selektoru Muratu Jakinu jer su njegove igrače potpuno ignorisali, kao da nisu na terenu, dok su ih "zalivali" kao da su u bašti.

Naravno, Španci su željeli da polovina na kojoj su pretpostavljali da će igrati Švajcarska - bude nakvašenija u prvom poluvremenu kako bi lopta bolje klizila po terenu, ali iako su pogodili stranu terena, to im nije pomoglo.

Švajcarsku je do vođstva doveo Akanđi u 21. minutu, potom je Alba izjednačio u 55, da bi Embolo samo tri minuta kasnije postavio konačan rezultat. Ovom pobjedom, Španija je ostala na drugom mjestu svoje grupe "Lige nacija", ali će Švajcarska imati priliku da ih preskoči ako trijumfuje protiv Češke, a Portugal savlada "crvenu furiju".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC