• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatska savladala Austriju i plasirala se u završnicu: Arnautović postao rekorder po broju nastupa u dresu Austrije

Autor Haris Krhalić

Hrvatska je savladala Austriju u Ligi nacija, a taj meč je bio poseban za austrijskog napadača srpskog porijekla Marka Arnautovića!

 Liga nacija 6 kolo rezultati Izvor: Twitter/Screenshot

Marko Arnautović je ušao u istoriju austrijskog fudbala! On je na meču Lige nacije protiv Hrvatske odigrao svoj 104. meč u nacionalnoj selekciji i postao rekorder po broju nastupa za ovaj tim! Ipak, nije mogao da se raduje golovima.

Hrvatska je savladala Austriju sa 3:1 golovima Modrića, Livaje i Lovrena. Hrvati su ovom pobjedom osigurali prvo mjesto u svojoj grupi te će igrati u završnici Lige nacija.

Najveći šok u elitnom rangu ovog takmičenja vidjeli smo u Danskoj. Tu je domaći tim pogocima Dolberga i Skova Olsena bio bolji od Francuske 2:0. Gol Virdžila Van Dajka je bio dovoljan Holandiji da sa 1:0 savlada Belgijum dok je ekipa Poljske na gostovanju minimalnim rezultatom bila bolja od Velsa. 

Vidjeli smo i jedan meč u Srbiji i to u Ligi C gdje je na TSC Areni u Bačkoj Topoli Slovačka dočekala Bjelorusiju u meču koji se završio neriješenim rezultatom 1:1. U tom rangu Azerbejdžan je savladao Kazahstan sa 3:0, a svoj prvenac u dresu Azera dao je Hrvat Filip Ozobić. Ovaj 31-godišnji ofanzivni vezista je poslije dva nastupa za seniorski tim Hrvatske riješio da promijeni nacionalni tim i zaigrao je za Azere prošle godine nakon što je proveo punih pet sezona u njihovim klubovima. 

Farska Ostrva su iznenadila Tursku i dobili su ih sa 2:0, dok je Luksemburg golom u posljednjim momentima dobio Litvaniju sa 1:0. U najnižem rangu takmičenja Andora i Letonija su odigrale neriješeno 1:1, dok je Moldavija savladala Lihtenštajn sa 2:1. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC