• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mafija fudbaleru zapalila Porše, a sve zbog nje: Ajaksov talenat oženio ljepoticu, oni mu odmah uništili auto od 80.000€

Autor Haris Krhalić

Mohamed Ihataren nije još stigao ni da napravi neku zvučniju karijeru, a već se oko njega motaju kriminalci i policija.

 Mohamedu Ihatarenu zapaljen automobil Izvor: Profimedia/ANP GERRIT VAN COLOGNE/Instagram/itsyasmine/Printscreen

Nevjerovatne vijesti stižu iz holandskog fudbala, gdje je jedan mladi fudbaler Ajaksa umešan u priču koja podsjeća na filmske zaplete. Talentovani Mohamed Ihataren (20) doživio je da mu je protekle noć automobil bio zapaljen i to zbog njegove supruge, poznate zvijezde na društvenoj mreži TikTok.

Fudbaler Juventusa koji je na pozajmici u Amsterdamu imao je veliku neprijatnost, pošto mu je zapaljen Porše Panamera u vrijednosti od oko 80.000 evra, a sumnja se da su to učinili članovi mafije!

Ihataren je fudbaler holandsko-marokanskog porijekla koji je karijeru počeo u PSV-u. Poslije dvije godine u tom klubu, prešao je u Juventus otkad je išao na pozajmice u Sampdoriju i sada Ajaks. Do sada još nije dobio priliku u prvom timu, a kako stvari stoje, neće ni u skorijoj budućnosti.

Mohamedu je zapaljen skupocjeni automobil oko tri časa ujutro, a holandski mediji pišu da je isti slučaj bio protekle sedmice i sa njegovim bratom Jasirom. Ali kako navodi britanski "San", Ihataren je već dobijao prijetnje od grupe gangstera zbog njegove veze sa TikTok zvezdom Jasmin. Njih dvoje su se u prošlu nedjelju vjenčali, a samo dva dana kasnije, Iheterenu je zapaljen automobil.

Izvor: Profimedia/ANP GERRIT VAN COLOGNE

Doduše, nije otkriveno zbog čega bi to tačno bio slučaj, ali se navodi da je već dobijao prijetnje iz "kriminalnog miljea" i da su određene ličnosti sa prethodnim kriminalnim aktivnostima bile viđane u njegovoj blizini i blizini fudbalerove porodice. Automobil marke Porše je Ihatarenu bio dat na korišćenje od strane Ajaksa, a policija sumnja da je vatra bila podmetnuta.

Navodi se i da je Ihataren "dobio voljno" od Ajaksa dok ne razrješi ove probleme, pa je jasno i da će njegova fudbalska karijera da trpi u narednom periodu. Ovo je Jasmin, djevojka čija je porodica navodno pustila u medije informaciju da se zabavlja se Ihatarenom, prije nego što su njih dvoje stupili u brak:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC