• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog ovog snimka se Nejmar zgadio Brazilu: Smije se i đuska uz muziku, ali iza svega se krije jasna poruka!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mnogo je onih koji zamjeraju Nejmaru ovaj politički angažman pred nedjeljne izbore u Brazilu, pošto je zvijezda Pari Sen Žermena podržala kandidata krajnje desnice i aktuelnog predsjednika.

 Nejmar-razbesneo-Brazil-zbog-podrske-predsjedniku-Bolsonaru Izvor: Twitter/@samstreetwrites/Printscreen

Nejmar je fudbalska zvijezda koja ove sezone ponovo iznova biva u konstantnom fokusu javnosti zbog svojih poteza na i van terena. Poslije silnih izvještaja o njegovom sukobu sa Kilijanom Mbapeom u Pari Sen Žermenu, ovaj fudbalski superstar je sada dospio u centar pažnje i u svom Brazilu.

I to bi se reklo da Nejmar trpi velike kritike javnosti, nakon objavljivanja video snimka na društvenim mrežama na kojima nedvosmisleno poručuje svojim fanovima da glasaju za desničarskog predsjednika Žaira Bolsonara na predstojećim izborima.

U Brazilu se u nedjelju održavaju izbori, a aktuelni predsjednik prema procjenama stručnjaka zaostaje u odnosu na svoju glavnu rivalku, nekadašnju predsjednicu Lulu, glavnu predstavnicu brazilske ljevice. Ipak, da to preokrene, očito je da mu je potrebna pomoć, a ona je sada stigla u vidu poznatog fudbalera.

Nejmar je objavio video snimak na Instagramu na kojem igra uz zvaničnu pjesmu Bolsonarove izborne kampanje, a u vis podiže ruke tako da simulira broj 22, što je broj koji je potrebno da glasači zaokruže ne bi li svoj glas dali Bolsonaru.

Zbog ovog poteza je Nejmar dobio brojne kritike na društvenim mrežama i u medijima, a kako njega na Instagramu prati čak 179.000.000 ljudi i da je najveća sportska zvijezda u Brazilu, jasno je koliko njegova podrška može da pomogne u predsjedničkoj trci...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Meni se zgadio na prvi pogled

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC