• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj gol je srušio Barselonu u Italiji! "Đuzepe Meaca" je eksplodirao - kakav je majstor Hakan Čalhanoglu!

Autor Dragan Šutvić

Inter dobio Barselonu sjajnim udarcem turskog veziste Čalhanoglua

 gol intera protiv barselone Izvor: Profimedia

Inter je pobijedio Barselonu 1:0 (1:0) u jednom od derbija Lige šampiona. Gol odluke postigao je turski vezista Hakan Čalhanoglu (28), šutiravši savršeno precizno u nadoknadi vremena prvog poluvremena.

Tim udarcem i golom za pamćenje, nerazuri dobili su mnogo više od prednosti, a na kraju i pobjede protiv španskog velikana. Tim Simonea Inzagija opravdano je bio kritikovan od početka sezone, u posljednja dva kola Serije A izgubio je i od Udinezea i od Rome, ali ovaj trijumf daće novu energiju milanskom timu, što se vidjelo i po ogromnom slavlju čim je sudija iz Slovenije Slavko Vinčić odsvirao kraj meča. Pogledajte trenutak odluke:

Hakan Čalhanoglu
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Vinčić je nekoliko puta tokom utakmice bio u centru pažnje, jer je u 67. minutu poništio Barselonin izjednačujući gol Pedrija zato što je njegov saigrač Ansu Fati igrao rukom. Katalonci su napadali sve više dok se bližio kraj, Inzagi je mijenjao i "zatezao" linije svog tima i ipak uspio. Inter je ovim trijumfom došao do vazduha i stekao šansu da se nada plasmanu u sljedeću rundu kroz grupu smrti.

"Ne bih rekao da je neočekivana pobjeda. Juče sam rekao da je ovo velika šansa za nas, protiv jednog od najboljih timova na svijetu. Igrali smo agresivno, odlučno, na jedini način protiv ovakvog protivnika. Dugo smo ovo čekali i srećan sam zbog navijača i zbog kluba, ali još ništa nismo postigli. Ovo mora da bude prelijepa noć koja će označiti početak nečega", rekao je Inzagi poslje utakmice.

Na tabeli Grupe C, Bajern je prvi sa perfektnim učinkom od devet bodova, Inter je drugi sa šest, Barselona je treća sa tri, a Viktorija Plzenj je očekivano na posljednjem mjestu, bez osvojenog boda.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC