• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najgore pojačanje Premijer lige - Liverpul ne zna šta će s njim: Klop ga doveo, on razočarao, sad je postalo još gore!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Razočaravajući boravak brazilskog fudbalera Artura u Liverpulu.

 Artur mora na operaciju Izvor: MN PRESS

Liverpul je u finišu prelaznog roka pod uticajem povreda Nabija Keite i Tijaga Alkantare donio neobičnu odluku - na pozajmicu iz Juventusa stigao je Artur, brazilski vezni fudbaler koji u timu iz Torina nije bio pretjerano zapažen. Nekadašnji fudbaler Barselone označen je kao idealna zamjena za povređenog Alkantaru, a sada se o njemu priča kao o najvećem promašaju Premijer lige.

Već se pojavila informacija da Jirgen Klop uopšte nije zadovoljan Brazilcem, a nove informacije dodatno će učvrstiti taj stav. Vezni igrač koji još nije debitovao u Premijer ligi mora na operaciju, što znači i dugu pauzu za njega...

"Postoji nova povreda kod Artura. Na posljednjem treningu pred meč sa Rendžersom, prilikom jedne uobičajene situacije, povrijedio je mišić. Moramo da sačekamo, ali za sada znamo da je van tima", rekao je Klop na konferenciji pred meč protiv Arsenala. Engleski mediji ubrzo su saznali detalje te povrede, odnosno kolika će pauza biti.

Po informacijama sajta "Atletik", Artur neće moći da se vrati u 2022. godini jer ga čeka pauza od tri do četiri mjeseca. Kako su oni prenijeli, brazilski vezni fudbaler mora biti podvrgnut operaciji, što će dodatno produžiti period za oporavak veznog fudbalera od kojeg su na Enfildu imali velika očekivanja.

Umjesto toga, vidjeli su ga terenu samo 13 minuta. Toliko je odigrao u ubjedljivom porazu od Napolija u Ligi šampiona, dok na mečevima Premijer lige nije dobio šansu. Igrao je povremeno za Liverpulov mladi tim u razvojnoj ligi i EFL kupu, ali to nije nivo fudbala zbog kojeg su ga doveli u finišu ljetnog prelaznog roka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC