• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal - Arsenal poveo iz ofsajda, VAR pokrao Liverpul: Ovako je tehnologija zakazala u Premijer ligi! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Navijači Liverpula biće izuzetno bijesni nakon ovoga...

 Greška VAR tehnologije na meču Arsenal - Liverpul Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Fudbaleri Arsenala savladali su Liverpul (3:2) u derbiju Premijer lige, ali strasti nakon tog meča ne smiruju se ni dva dana kasnije. U prvim satima nakon utakmice navijači Liverpula bili su bijesni na arbitra Majkla Olivera koji je donio nekoliko odluka u korist londonskog tima, a sada bi ponovo mogli da budu kivni - ovog puta na VAR tehnologiju!

Navodno, zbog greške tehnologije priznat je prvi pogodak Arsenala na ovom meču. Nakon munjevite akcije tima Mikela Artete mladi brazilski fudbaler Gabrijel Martineli pogodio je mrežu Liverpula već u prvom minutu, a u začetku akcije desio se ofsajd koji VAR nije mogao da prepozna. Bukajo Saka je upao "u džep", na dio terena koji kamere nisu uspjele da obrade?!

Gol koji je postigao Arsenal priznat je istog trenutka, jer ni linijski sudija ni arbitri iz VAR sobe nisu dali signal Oliveru. Dok je njegov pomoćnik postupio po pravilima i pustio igru da teče jer nije siguran, VAR soba je bila potpuno nemoćna. Kamere kojima raspolažu nisu mogle da uhvate ugao na kojem se istovremeno vide Ben Vajt koji šalje pas i Bukajo Saka koji je na protivničkoj polovini. Zbog toga nisu mogle da se izvuku linije na terenu, pa Daren Ingland iz VAR sobe nije mogao da interveniše.

Arsenal je do kraja meča postigao još dva gola, a navijači Liverpula posebno su se žalili zbog penala koji je dosuđen nakon faula nad Gabrijelom Žesusom. Bukajo Saka postigao je gol, dok na drugoj strani igranje rukom Arsenalovog štopera Gabrijela nije označeno kao kazneni udarac.

Pogledajte sve golove sa ovog meča:

Detalji sa derbija Premijer lige.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Nakon odigranog derbija devetog kola Premijer lige Arsenal je ostao lider sa 24 osovjena boda, jednim više od Mančester sitija. Ekipa Liverpula trenutno je na 10. poziciji sa samo 10 bodova iz osam osvojenih mečeva. U narednom kolu ekipa Jirgena Klopa imaće najteži zadatak u ligi, pošto će joj rival biti tim Pepa Gvardiole, aktuelni šampion Engleske.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC