• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Premijer ligi - Mitrov Fulam pokraden za dva gola? Pogledajte situacije zbog kojih su navijači bijesni na VAR!

Autor Dragan Šutvić

Fulam je izgubio 3:1, a navijači tvrde da ih je sudija Kris Kavano "uzeo na zub" i da mu ovo nije prvi put da ih je oštetio.

 u fulamu bijesni na sudiju nakon poraza od vest hema  Izvor: Streamja.com/Printscreen

Fudbaleri Fulama nisu uspjeli da ostvare pozitivan rezultat u gradskom derbiju Londona pošto su izgubili 3:1 od ekipe Vest Hema. U odsustvu povrijeđenog Aleksandra Mitrovića, "kolibari" su upisali novi poraz, ali ovog puta ne bez kontroverzi. I to više od jedne.

Možda će vas zanimati

Navijači Fulama na društvenim mrežama ističu svoj bijes suđenjem Krisa Kavanoa, tvrdeći da je Vest Hem i drugi i treći gol na meču postigao nakon što su strijelci golova igrali rukom. A glavnog sudiju meča optužili su da je takve odluke protiv Fulama donosio i prošle sezone!

Fulam je odlično počeo meč golom Andreasa Pereire u petom minutu, ali je Džerod Bouen iz penala izjednačio u 29. minutu. Ipak, u drugom poluvremenu dogodile su se stvari koje su razbjesnile navijače, ali i igrače Fulama. Prvo se to odnosilo na gol Đanluke Skamake.

Italijan je doveo Vest Hem u vođstvo nakon asistencije Lukasa Pakete, ali se na video snimku činilo kao da je igrao rukom prije nego što je lobovao golmana Fulama. Ako je to i bilo teško zaključiti, ova reakcija Skamake poslije postignutog gola jasno pokazuje da nije bio siguran da li će mu sudija zbog toga poništiti pogodak:

A onda je u nadoknadi vremena Majkl Antonio potvrdio pobjedu Vest Hema 3:1, ali je nevjerovatno da ni sudija niti iko iz VAR sobe nije smatrao za shodno da ovaj gol poništi. Na usporenom snimku situacije koja je neposredno prethodila golu vidi se jasno igranje rukom Antonija, koji je praktično pogurao loptu ispred sebe. Evo kako je to izgledalo:

A ovo je gol koji je Fulam primio od Prestona prošle godine, takođe kada je Kavano bio sudija i kada je protivnički igrač igrao rukom:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC