• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svijet se smije Sitiju! VAR i sudije pomogli Mančesteru, Lampard ljut: Moja trogodišnja ćerka je vidjela bolje!

Autor Dragan Šutvić

Da li su arbitri "pogurali" Mančester siti u Liverpulu?

 var sudije pomogle mančester sitiju Izvor: Profimedia

Mančester siti je teškom mukom došao do nova tri boda i nastavio je trku sa Liverpulom za titulu. Upravo su u tom gradu upisali trijumf pošto su pobijedili Everton (1:0).

Gol za trijumf postigao je Fil Foden poslije nevjerovatne greške odbrane domaćina, ali se mnogo više priča o jednom drugom detalju. Rodri je igrao rukom u kaznenom prostoru "građana", penala nije bilo.

Španski fudbaler je očigledno rukom sklonio loptu, vidjeli su to svi na stadionu. Sudije u VAR sobi su provjerile snimak i javile arbitru Polu Tirniju da nema elemenata za penal. Ono što je sve ostavilo u šoku jeste da VAR sudija nije sugerisao Tirniju da sam pogleda snimak.

Na klipu, koji je obišao planetu, jasno se vidi da je Rodri igrao rukom. Zbog toga se svijet smije i Sitiju i Pepu Gvardioli, a iz Premijer lige su dali nemušto objašnjenje da "nije bilo jasnog dokaza da je igrao rukom". Trener "karamela" Frenk Lampard je pobjesnio.

"Moja trogodišnja ćerka je mogla da vam kaže da je to penal. Ovo je u najboljem slučaju nesposobnost sudija, ako ne onda neko mora da mi objasni šta je u ovo", poručio je Lampard.

Everton se nalazi u borbi za opstanak, Siti u borbi za titulu, a jedan britanski novinar je postavio pitanje koje je pokrenulo debatu.

"Šta ako Everton ispadne iz lige zbog jednog poena ili Siti osvoji titulu sa dva boda prednosti? Kada je neka odluka ovoliko pogrešna u meču koji ima ovoliko visok ulog, šta se onda dešava? Sudija je poslije meča rekao da je bio penal, šta su onda posljedice ovoga?", pitao je Dejvid Medok.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC