• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRAJ! Kilijan Mbape odlazi iz Pariza: Ljetos potpisao ugovor, u januaru napušta klub!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kilijan Mbape želi da promijeni sredinu već u januarskom prelaznom roku.

 Kilijan Mbape u januaru napušta Pariz Izvor: MN PRESS

Puklo je - Kilijan Mbape ponovo je bijesan na PSŽ i više nema namjeru da ostaje u Parizu. Iako je prethdonog ljeta nakon velike transfer sage i potencijalnog odlaska u Real odlučio da odbije ponudu Madriđana i potpiše novi ugovor, francuski fudbaler se pokajao.

Kako prenosi španska Marka, odnosi PSŽ-a i Kilijana Mbapea potpuno su uništeni, a mladi Francuz želi da promijeni sredinu. To nije prvi put da ima takav zahtjev, ali bi čelnike kluba iz Pariza mogao da šokira tajming jer je Kilijan spreman da ode već u januaru!

Navodno, Kilijan Mbape obavestio je čelnike kluba da bi trebalo da se dogovore oko njegovog januarskog odlaska, a postoji samo jedan uslov oko kojeg pregovaraju igrač i klub.

Jedini klub u koji ne mogu da ga prodaju je Real Madrid, tim koji je prethodnog ljeta bio veoma blizu potpisa jednog od najtelntovanijih fudbalera današnjice.

Po informacijama španskog lista, Kilijan Mbape smatra da ga je klub izdao nakon što je ljetos potpisao produžetak saradnje. Tom prilikom su mu čelnici dali nekoliko obećanja za koja francuski fudbaler sada smatra da su nemoguća za ostvariti.

Iako nije do detalja precizirano šta je Mbape očekivao od kluba, jasno je da se ponovo aktivira njegova želja da zaigra za Real Madrid. Klub to ne želi da mu omogući, a ostaje da se vidi ko još može da izdvoji pravo bogatstvo za njega u januaru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC