• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej blista, trener ga kritikuje! Srbin dominira, Sari priča o biciklisti: "Otvorio sam novine, a tamo ništa o Filipu"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Lacija kritikovao je srpskog reprezentativca.

 Mauricio Sari kritikuje Sergeja Milinkovića Savića Izvor: Profimedia/Live Media Publishing Group/Alamy Live

Sergej Milinković-Savić blista ove sezone. U Seriji A je uz tri gola imao sedam asistencija, dva sjajna dodavanja imao je za saigrače protiv Fiorentine (4:0) i zbog toga je dospio u centar pažnje. Mnogi svjetski mediji pišu hvalospjeve o njemu i njegovim partijama. Ponovo se spominje njegov odlazak u Premijer ligu, sve to frustrira trenera Lacija Mauricija Sarija. Ni malo mu se ne dopada to što se o srpskom reprezentativcu toliko priča i piše.

Poslije svega je imao i kritike na račun Srbina, a za to vrijeme ga saigrači poput Ćire Imobilea porede sa Kevinom de Brujneom. Napadač tvrdi da je on na istom nivou kao Belgijanac, tome u prilog govore i brojke njih dvojice. Zbog toga italijanski stručnjak "spušta loptu".

"Previše se priča o Sergeju. Otvorio sam novine dan poslije meča sa Fiorentinom i samo sam mogao da vidim koliko vrijedi, kako se kreće njegova cijena na tržištu i ko ga sve traži. Ima izvanredne brojke, mada u isto vrijeme postoje i segmenti u igri koje mora da unaprijedi. Recimo, mora da smanji broj izgubljenih lopti. Ima mnogo prostora za napredak u njegovoj igri", rekao je Sari.

Potom je dao izjavu koja je nasmijala mnoge. Napravio je poređenje između srpskog veznog fudbalera i bicikliste Filipa Gane.

"Filipo je ostvario nevjerovatan rekord, ali o tome nisam mogao da pročitam ništa. Da bih saznao informacije o tome, morao sam da idem na specijalizovane portale. Ne priča se dovoljno o tom sportu, to pokazuje koliko je italijanska štampa pristrasna", istakao je Sari.

Naredni meč Sergej i Lacio igraju u četvrtak protiv Šturma u Rimu u Ligi Evrope, poslije čega dočekuju Udineze u Seriji A.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC