• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pijani Englez od 120 miliona ponižavao fudbalera, a sad... Za pet mjeseci sve se okrenulo, sada se njemu smiju!

Autor Dragan Šutvić

Džek Griliš se smijao Migelu Almironu, ali trenutno može samo da sanja njegov učinak.

 Dzek-Grilis-prozivao-Migela-Almirona-a-sad-igra-lose Izvor: YouTube/GOALFLIX/Screenshot

Najskuplji engleski fudbaler svih vremena Džek Griliš, koga je Mančester siti u ljeto 2021. godine platio oko 120 miliona evra, ponizio je fudbalera Migela Almirona na proslavi titule svog kluba u maju i taj snimak je imao milionski broj pregleda na društvenim mrežama.  Vidno alkoholisani Griiliš je Almirona koristio kao sinonim za "lošeg fudbalera", a čini se da su ove riječi i te kako motivisale Paragvajca koji igra u vrhunskoj formi ove jeseni.

Možda će vas zanimati

"Postojale su dvije tajne kako smo došli do titule, prva je bila da je Pep Gvardiola zamijenio Rijada Mahreza protiv Aston vile. Igrao je kao Migel Almiron. A druga je bila i da izvede Bernarda Silvu iz igre", rekao je tada Griliš i nasmejao verovatno sve sem navijača Njukasla i pomenutog paragvajskog fudbalera.

Almiron je za čitavu prošlu sezonu u dresu "svraka" postigao samo jedan gol (odigrao 30 utakmica) i generalno malo toga konkretnog je napravio za Njukasl, tako da se mnogi ne čude što ga je Griliš "uzeo na zub", međutim situacija se od tada drastično promijenila. Štaviše, sada bi Almiron mogao da na isti način ismijaa Griliša koji se i u drugoj sezoni u Sitiju muči da napravi razliku i stekne povjerenje Pepa Gvardiole.

I dok je Almiron u posljednjih mjesec dana jedan od najboljih igrača Premijer lige, pošto je postigao pet golova, a Griliš je odigrao tek pet mečeva za "građane" u prvenstvu (svega 319 minuta) i zabilježio jedan gol.

Evidentno je da se "kolo sreće okreće" i da će Migel Almiron željno priželjkivati sledeći susret sa Grilišom kako bi mu na nos natrljao ružne riječi od prije nekoliko mjeseci, s tim da bi moglo da se kaže i da mu je pomogao pošto je "Migi" nikad bolji i motivisaniji od dolaska iz Atlante.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC