• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović za četiri minuta spremio otkaz legendi: Crveni karton, penal i gol Srbina!

Autor Haris Krhalić

Srpski fudbaler osmi put zatresao mrežu, a ovog puta je u četiri minuta ozbiljno namučio rivale!

 Mitrović briljira protiv Aston Vile Izvor: Profimedia

Nastavlja se teror Aleksandra Mitrovića u Engleskoj! Srpski fudbaler pogodio je mrežu osmi put u tekućoj sezoni Premijer lige, a njegov Fulam veoma je blizu pobjede nad Aston Vilom. Za to je najzaslužniji upravo srpski fudbaler koji je u samo nekoliko minuta odigrao "simultanku" protiv ekipe iz Birmingema.

Aleksandru Mitroviću bilo je dovoljno četiri minuta da iznudi crveni karton za Daglasa Luiza, zatim i penal nakon što je napucao u ruku Metija Keša, a zatim i da savlada Emilijana Martineza. Pogodak u 67. minutu donio je Fulamu prednost od dva gola, a Aleksandra Mitrovića pogurao je na listi strijelaca - ispred njega su Erling Holand i Hari Kejn, dok se sada izjednačio sa Ajvanom Tonijem. 

Samo nekoliko minuta ranije, takođe je bio u centru pažnje... Dvojica igrača Aston Vile pokušali su da oduzmu loptu Aleksandru Mitroviću, na kraju su ga i faulirali na sredini terena, ali je srpski fudbaler uspio da ih nadmudri. Napadač Fulama pao je nakon duela sa veznim igračem Daglasom Luizom, a zatim ušao u novi konflikt sa Brazilcem.

Njih dvojica su se suočili čim se Mitrović pridigao sa trave, a u tim trenucima je Aleksandar uspio da nadmudri svog rivala. Nakon kratkog koškanja dobio je udarac u lice zbog kojeg je pao istog trenutka, a sudija Majkl Oliver dodijelio je Luizu crveni karton nakon što je konsultovao VAR tehnologiju.

Nakon što je odgledao snimak nije imao nikakvu dilemu i odmah je isključio fudbalera tima iz Birmingema. Fulam je ubrzo uspio da materijalizuje igrača više na terenu, pa je novi poraz Aston Vile, a samim tim i otkaz za Stivena Džerarda, sve bliži...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC