• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haland je igrač od milijardu funti! Naslijedila MIna Rajolu, pa dala izjavu o kojoj bruji svijet, spomenula i klauzulu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Agent Rafaela Pimenta koja vodi brigu o norveškom napadaču dala je zanimljivu izjavu.

 Erling Haland vrijedi milion funti Izvor: Twitter/footballdaily/Profimedia

Erling Haland će vrijediti milijardu funti. Tako tvrdi agent norveškog napadača Rafaela Pimenta. Žena koja je preuzela brigu nad njegovom karijerom poslije smrti kontroverznog agenta Mina Rajole. Mino i ona su vodili pregovore sa Mančester sitijem prilikom prelaska iz Borusije Dortmund i zato je njegova plata astronomska u redovima "građana", a stvari bi mogle da budu još skuplje za naredni tim ili možda novi ugovor u trenutnom timu.

O svemu tome pričala je Rafaela koja je dala izjavu o kojoj bruji cijeli svijet. Ubijeđena je da će njen klijent oboriti sve rekorde i transfer koji trenutno drži Nejmar od 222 miliona koliko je zaradila Barselona od njegove prodaje u PSŽ.

"Njegova fudbalska vrijednost, sponzorska, marketinška, vrijedi milijardu. Možete da ga poredite i sa Mbapeom, uvjerena sam da će prvi postati igrač od milijardu funti", rekla je Pimenta.

Novinara je zanimala i jedna bitna stavka. Klauzula koja postoji u ugovoru sa Sitijem i koja postaje aktivna od 2024. godine. Navodno će tada tim iz Mančestera biti primoran da ga proda ako neko ponudi 200 miliona evra. O toj klauzuli i potencijalnom novom ugovoru sa ekipom Pepa Gvardiole je i ona pričala.

"Nadam se, ako žele da pregovaraju o novom ugovoru, bili bismo srećni. To je uvijek dobro. Klauzula? Dobra i loša stvar kada si advokat znaš šta smiješ, a šta ne smiješ da kažeš, tako da o tome ne smijem da pričam", zaključila je Pimenta.

Već neko vrijeme se spekuliše da je Real Madrid odustao od Kilijana Mbapea zbog svega što se desilo ljetos i hoće da angažuju Halanda kada spomenuta klauzula postane aktivna...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC