• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Objavljen i snimak - Vanda gola u krevetu sa drugim muškarcem! Klip ima preko tri miliona pregleda!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vanda Nara našla se u novom spotu poznatog pjevača...

 Vanda Nara gola u spotu Izvor: Youtube/ L-Gante

Vanda Nara gola u krevetu i ljubi se sa drugim muškarcem. U pitanju je spot za pjesmu pevača L-Gantea, ali je ovo na neki način i potvrda onoga o čemu se spekuliše već neko vrijeme, a to je da su njih dvoje zajedno. Njihov poljubac iz jednog noćnog kluba od prije nekoliko dana je "zapalio" društvene mreže, a poslije ovog spota koji je objavljen na njegovom zvaničnom "YouTube" kanalu jasno je da će se sve više pričati i pričati o njima i njihovoj vezi.

Brak između nje i Maura Ikardija bio je često glavna tema van terena. Pričalo se o prevari, oproštaju, pomirenju. Haos između njih završen je odlukom o razvodu. Zbog svega toga argentinski fudbaler nije mnogo razmišljao o fudbalu, pa je zato odlučio da promijeni sredinu. Prešao je u Galatasaraj i pokušaće u Istanbulu da se vrati u golgetersku formu. Bez Vande koja je sa djecom ostala u Parizu. Sada se pojavio novi detalj, jer je prije objavljivanja tog spota u javnosti viđen i snimak poljupca između nje i pjevača.

Da li ovo Vanda namjerno radi kako bi isprovocirala Maura i dobila neku reakciju ili je nastavila sa životom vjerovatno će biti poznato u narednom periodu. Za to vrijeme je spot sa pesmom "El ultimo romantico" postao pravi hit. Ima preko tri miliona pregleda na nešto više od 24 sata od momenta objavljivanja. Veliku pažnju izazvao je i zbog Vande, a ima preko 100.000 "lajkova". Inače, prevod ove pjesme znači "Posljednji romantik".

A pogledajte i neke od prehodnih fotki Vande Nare.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC