• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fedor Predragović za MONDO: Proveo sam lijepe godine u Slobodi, ali Borac je moj klub!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vezista banjalučkog Borca Fedor Predragović vjeruje da će crveno-plavi odigrati dobar meč protiv Slobode i da će pobjedom čestitati 35. rođendan najvatrenijim navijačima.

 Fedor Predragović: Proveo sam lijepe godine u Slobodi, ali Borac je moj klub! Izvor: FK Borac/Promo

Fedor Predragović se pred početak ove sezone vratio u banjalučki klub upravo iz tuzlanske Slobode.

Tim sa "Tušnja" je naredni rival Banjalučana u okviru 16. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, a taj meč biće odigran na Gradskom stadionu, prvi put nakon petomjesečne pauze zbog renoviranja.

"Pa dobro, biće malo čudan osjećaj igrati protiv bivšeg kluba i saigrača jer sam stvarno proveo lijepe 2.5 godine u Tuzli, ali trenutno sam član Borca i Borac je moj klub tako da ću dati sve od sebe da dođemo do novog trijumfa", rekao je Predragović za MONDO.

Izvor: Facebook/FK Sloboda Tuzla

Crveno-plavi u okviru šampionata BiH nisu nikad izgubili u Banjaluci od tuzlanske ekipe. Odigrano je 15 utakmica - 13 puta je slavio Borac uz dva neriješena rezultata.

"Nisam znao za taj podatak, ali nadam se da će tako ostati. Sloboda je dobro ušla u prvenstvo i sad je upala u malu krizu rezultata, ali to nas ne treba da zavara jer je to dobra ekipa koja je spoj iskustva i mladosti".

S obzirom da je ovo prva utakmica na renoviranom travnjaku Gradskog stadiona, ali i proslava 35. rođendana "Lešinara", očekuju se pune tribine u Banjaluci.

"Poželjeli smo se igranja na našem stadionu, sigurno da očekujem odličnu atmosferu s obzirom da naši navijači slave 35 godina. Nadam se da ćemo odigrati jednu odličnu utakmicu i zabilježiti pobjedu što bi bio najbolji poklon našim navijačima za rođendan i povratak na Gradski stadion", istakao je banjalučki fudbaler, koji je u igračkoj karijeri još nastupao za Zvijezdu 09 i slovenačke ekipe Radomlje i Celje.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

borac

ponajbolji igrac borca

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC