• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vlahović je igrač manje na terenu, ne radi ništa!" Sraman napad na Srbina u Italiji - opet im je on kriv!

Autor Haris Krhalić

Dušan Vlahović daje golove, ali Italijanima to izgleda nije dovoljno.

 Italijani kritikuju Vlahovića Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović nastavlja da radi svoj posao, tj. da daje golove, a Italijani nastavljaju da ga kritikuju! U meču Lige šampiona sa Benfikom dao je prvi pogodak za Juve, a onda u 70. minutu je morao napolje zbog povrede. Uprkos pogotku, bio je jedan od najgore ocjenjenih igrača tima!

"Kalčomerkato" je Bonućiju, Kvardadu i Gatiju dao 4, Danilu 4,5, a Vlahovića je ocijenio sa 5. Kako oni kažu, iako je dao gol Vlahović je igrač manje na terenu!

"Gol je dao iz čiste tvrdoglavosti, a njegova partija je tehnički bila jako loša. Prijem mu je bio očajan, nije "čistio" loptu, osim toga što je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme bio je igrač manje na terenu", napisali su u svojoj analizi novinari "Kalčomerkata".

Juventus zaista igra jako loše, ali kao jedini špic koji daje golove čudno je što se Srbin uvijek nađe na meti kritika. Makar su bili donekle zadovoljni Italijani onime što su vidjeli od Filipa Kostića.

"Bio je najljući kod četvrtog gola i vjerovatno je jedan od rijetkih igrača u koje može da se vjeruje. Zaista se bori na jedan drugačiji način od ostalih", navodi se u analizi, koja nimalo nije poštedjela Maksa Alegrija.

Italijanski stručnjak na čelu Juventusa je na meti svih osim navijača koji ga podržavaju, a za ovu taktičku postavku dobio je trojku, navedeno je da je sva odgovornost na njemu, kao i da se stvari u Torinu ne menjaju na bolje. Promjene su neophodne, da li u igračkom kadru ili na klupi, pitanje je za Anjelija i njegove saradnike. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC