• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijani opet "opleli" po Vlahoviću: Svađao se i nervirao, Juve dao četiri gola - a on nije imao ni šansu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dušan Vlahović nije odigrao dobar meč protiv Empolija i zato je opet na udaru kritika.

 Dušan Vlahović nije uputio nijedan šut ka golu Empolija Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler Dušan Vlahović ponovo je "trn u oku" italijanskih medija pošto se nije naročito pokazao u ubjedljivoj pobjedi Juventusa nad Empolijem (4:0). Ne samo da je Vlahović u najvećem dijelu utakmice bio nevidljiv, pošto nije zabilježio nijedan šut u okvir gola protivnika, nego je odigrao vrlo nervozno, pokazajući još jednom koliko ga frustrira što ne dobija dovoljan broj upotrebljivih lopti od svojih saigrača.

Situacija je posebno eskalirala u 57. minutu kada je Vlahović izgubio živce i zakačio sa se Filipom Bandinelijem, nakon čega ga je brzo zamijenio Maks Alegri, što italijanska štampa i te kako opravdava i poručuje da je to bio pravi potez.

Gazeta delo Sport piše da "Alegrijevi komplimenti nisu učinili ništa dobro Vlahoviću", dodajući da je ovo "korak unazad u njegovoj igri u odnosu na derbi sa Milanom, i to ne samo jer nije postigao gol". Nešto malo blaži bio je torinski "Tutosport" u čijem tekstu o utakmici Juventusa i Empolija se navodi da je Vlahović "bio dobar u kontroli lopte i brzo je ostavljao saigračima", ali da i dalje nije postigao gol uprkos uloženom trudu.

Tako je Vlahović najlošiju ocjenu dobio u Korijere dela Seri (5), Gazeta delo Sport i Korijere delo Sport su bili nešto blagonakloniji (5,5), dok je u Tutosportu zaslužio 6,5. Za razliku od njega, sada je Alegri bio solidno ocijenjen sedmicom.

"Sad izgledamo kao tim. Dobro smo počeli sezonu, pa je sve krenulo nizbrdo... Nije bilo lako jer smo 60 minuta protiv Empolija 'patili', igrali su dobar presing i nismo mogli do drugog gola nego smo rizikovali da izjednače. Dodali smo potom gas i došli do pobjede", rekao je Alegri koji iduće nedjelje sa Juventusom igra ključni meč u evropskim takmičenjima ove sezone protiv Benfike, a tri boda su neophodna da bi ostali u igri za prolazak dalje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC