• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda čuva vrh tabele - njen biser (17) pokazao magiju! Pogodio špic koji se čekao mjesecima

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda je upisala osmu uzastopnu pobjedu u Superligi nakon što je savladala Kolubaru u Lazarevcu.

 Crvena zvezda Kolubara Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je golovima Aleksandra Pešića i Kalife Kulibalija osvojila Lazarevac (2:0). Napadački tandem crveno-bijelih postizao je golove u razmaku od nekoliko minuta, ali u različim periodima igre. Nakon sjajne asistencije Jovana Mijatovića koji je debitovao u Superligi, Pešić je mrežu zatresao u samom finišu prvog dijela igre, dok je Kulibali bio na pravom mjestu u nastavku, kada je odbitak uspio da sprovede u praznu mrežu domaćeg tima.

Bile su to i najbolje prilike za Crvenu zvezdu na današnjem meču, uz jedan promašaj Mirka Ivanića iz prvog dijela susreta. Pored toga, nismo vidjeli mnogo zicera aktuelnog lidera Superlige, koji je ovu utakmicu odigrao bez prebacivanja ritma u najvišu brzinu. Imali su crveno-bijeli na umu Monako - meč koji im određuje evropsku sudbinu u ovoj sezoni. Zbog toga od prvog minuta na terenu nije bilo Kataija, Bukarija i Mitrovića, uz Kangu za kojeg se od ranije znalo da će biti na poštedi tokom gostovanja u Lazarevcu.

Takvu situaciju u igračkom kadru najbolje je iskorstio mladi Jovan Mijatović (17), omladinac koji je nedavno prebačen u seniorski pogon. On je "spojio" sa golom Ivanića, zatim asistirao Pešiću i izborio se za još mnogo lopti na polovini Kolubare. Bio je fudbaler Zvezde kojem se danas najviše igrao fudbal, pa bismo u narednim mečevima mogli mnogo češće da ga gledamo na terenu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC