• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo više nije glavni ni u teretani: Držao rekord, a onda se pojavio jači - srušio ga za 50 kilograma!

Autor Haris Krhalić

Kristijano Ronaldo je navikao da je glavni u teretani u Mančester junajtedu, ali više jedan rekord nije u njegovom vlasništvu.

 Kazemiro oborio Ronaldov rekord Izvor: Instagram/Cristiano/Screenshot

Kristijano Ronaldo je trenutno u vrlo osjetljivom trenutku karijere pošto mu "ne cvjetaju ruže" u Mančester junajted. Bio je izbačen iz tima zbog nediscipline, što mu se nikada nije desilo za dvije decenije profesionalne karijere, dok iako se sada vratio - i dalje se potencira priča o njegovom odlasku čime će se njegov drugi mandat na Old Trafordu okončati poražavajuće... Ne samo da ga više saigrači ne slušaju u svlačionici, nego je izgubio i titulu "kralja teretane".

Engleski mediji pišu da je rekord Kristijana Ronalda koji je postavio na mašini za vježbanje nogu gdje je podigao nevjerovatnih 250 kilograma, međutim i to je sada nadmašio novi saigrač.

Sada je rekord u vlasništvu Kazemira, defanzivnog veziste iz Brazila koji je krajem avgusta stigao u Mančester, a čini se da njegov rezultat Ronaldo neće imati šanse da "skine". Kazemiro je podigao čak 300 kilograma i tako oduzeo Ronaldu još jedno priznanje koje mu je sigurno bilo vrlo značajno, posebno ako se uzme u obzir da je "zavisnik od teretane".

"Ronaldo je poprilično ponosan kada su u pitanju vježbe u teretani i ono što tamo radi. Neki igrači su došli blizu njegovog rekorda, ali nisu uspjelli da ga sruše. Ali, kada se pojavio Kazemiro to je postala druga priča. Kazemiro možda nema telo i mišiće kao Ronaldo, ali što se tiče vježbi za noge tu je baš maestralan. Zatvorenih očiju je digao 300 kilograma", rekao je izvor blizak Mančester junajtedu za "Dejli mejl".

Podsjetimo, Kristijanu Ronaldu ugovor ističe na kraju tekuće sezone, a postoji i opcija da se raskine ranije, već u januaru poslije Svjetskog prvenstva u Kataru. Očekuje se da će poslije toga Ronaldo izabrati neko "bogato tržište" poput Saudijske Arabije gdje mu nude ogroman novac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC