• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović otvorio dušu, otkrio zašto je otišao iz Reala: Odrekao sam se mnogo novca, ali ne kajem se, biću onaj stari!

Autor Haris Krhalić

Luka Jović ima velike planove, a zbog njih je stigao u Italiju iako su ga htjeli i mnogo veći i bogatiji klubovi od "viole".

 Luka Jović o odlasku iz Reala Izvor: Profimedia

Luka Jović je iz Real Madrida došao u Fiorentinu, a kako kaže, planira da se vrati na najveću scenu! Do sada je ove sezone dao šest golova, imao je dobre i loše periode, ali je siguran da će mu forma biti u usponu i da će se vratiti na najviši nivo!

U intervjuu za "ATV" on je istakao da je dok je bio u Realu imao mnogo raznih ponuda i da je pažljivo birao gdje ide. Iako se odrekao mnogo novca, smatra da je Fiorentina pravi izbor!

"Ja sam donio odluku nakon što sam dobro razmislio o svemu i nakon što sam sam vidio šta mi je svaka ponuda donosila u tom trenutku. Odlučio sam da dođem u Fiorentinu iako sam imao ponude i većih klubova. O finansijama da ne pričam. Svi znaju da sam se finansijski žrtvovao da dođem ovdje. Smatram da mi je dolazak u Fiorentinu dobra odskočna dolazak da se vratim u svoju staru formu i da se ponovo vratim u neki veliki klub", rekao je Jović za "ATV".

Iako na kraju nije uspio da se nametne, osvajač Zlatne lopte Karim Benzema je ipak bio nedodirljiv u špicu. Ipak, ne kaje se Jović što je otišao na "Santjago Bernabeu".

"Bilo je dobro. Jedno veliko iskustvo za mene i velika mi je čast što sam bio dio najvećeg kluba na svijetu. Ipak, smatram da sam prerano otišao u Real, a u trenutku kada sam ja došao i dok sam bio u Realu, eksplodirao je Karim Benzema koji je zasluženo osvojio Zlatnu loptu. Nisam imao sreće na početku. Prvo se desila korona, nakon toga i neke povrede, ali sigurno je to bilo jedno veliko iskustvo za mene.” , naglasio je Jović.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC