• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni fudbaler mjesec dana pred Mundijal otkrio da je imao rak: Operisan već tri puta, živi sa ožiljkom pred Katar!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U javnost ova informacija nije procurila, ali Manuel Nojer je samo tri nedjelje pred Svjetsko prvenstvo sve rekao!

 Manuel Nojer imao rak kože Izvor: Profimedia/Alex Grimm/Bongarts

Šokantne vijesti dolaze iz Njemačke, gdje je golman Bajern Minhena i reprezentacije ove države Manuel Nojer otkrio da je imao rak kože i da je zbog toga morao da se operiše tri puta u toku godinu dana!

On je nedavno uložio novac u biznis Anđelike Kerber, teniserke koja je pokrenula novu  kompaniju koja se bavi njegom lica i kože i tim povodom je otkrio da se sa opakom bolešću dugo borio!

"Oboje imamo istoriju bolesti kože, u moj slučaju ja sam imao rak kože na licu zbog koga sam morao da idem na tri operacije. Pošto treniramo napolju, a slobodno vrijeme provodimo u prirodi stalno smo na suncu i za nas je ključno da koristimo modernu zaštitu i filtere protiv štetnog zračenja", rekao je Nojer.

Za sada nema naznaka da je on pod znakom pitanja pred Svjetsko prvenstvo u Kataru, a kako navodi "Bild" navodno je on otkrio da je bolestan u decembru 2021. godine. Tada je počeo da nosi flaster na licu. Prvi meč na kome je nosio flaster bio je meč sa Barselonom u Ligi šampioni.

Sada mu je ostao ožiljak na licu, a 36-godišnji golman uprkos svemu nije propuštao mečeve svog tima. On je bio starter na svih devet ligaških mečeva za Bajern ove sezone, a sada je van terena, ali zbog povrede ramena koju je zadobio u oktobru.

Našao se na širem spisku selektora Hansija Flika za Katar, a sada radi sve da se vrati u formu kako bi bio prvi golman Njemačke na svom vjerovatno posljednjem Mundijalu. Za Njemačku je do sada odigrao 113 mečeva, ovo će mu biti četvrto Svjetsko prvenstvo, a do sada ima jednu bronzanu i jednu zlatnu medalju sa Mundijala.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC