• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević "priziva" jednog igrača Zvezde: Vrijeme je da on proradi, da pokaže zašto je među najboljima!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević očekuje dobru partiju jednog svog igrača.

 Liga Evrope Monako - Crvena zvezda najava Miloš Milojević Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Crvena zvezda u četvrtak igra utakmicu odluke protiv Monaka, u kojoj će joj pobjeda omogućiti ostanak u Evropi - ili u Ligi Evrope ili u Konferencijskoj ligi. Dan pred meč, sa stadiona francuskog predstavnika javnosti se obratio trener Miloš Milojević i prije svega odgovorio na pitanje - šta će presuditi u tom meču?

"Presudiće naša motivisanost, spremnost i fokus. To nam je bitno. Mislim da smo u mnogim stvarima bili pravi i u prvoj utakmici, ali koštao nas je jedan mali trenutak nepažnje. Moramo da budemo za nijansu hrabriji, ofanzivniji. To je naš cilj i stav i moj i igrača. Tu tražimo svoju šansu", rekao je trener Zvezde.

Šta očekuje od protivnika?

"Očekujem Monako u prepoznatljivoj slici, to je nešto što stalno igraju, moramo da im zatvorimo centralni dio terena, hoće da napadnu dva međuprostora i da odatle direktno idu u gol ili da trčanjem u međuprostor dođu u završnu trećinu. Očekujem puno kvaliteta od njih u napadačkom triju, ko god da bude igrao, u kojoj god formaciji ili četvorci, ako budu u formaciji '4-4-2'".

Milojević je bio upitan i za ofanzivne adute Crvene zvezde, posebno naglasivši da je došlo vrijeme da Mirko Ivanić zablista.

"Naš kvalitet je kad igramo kao kolektiv, pa kvalitetni pojedinci iskoče. Da li je to Pešić, Katai, Bukari, Mitrović, Ivanić... Vreme je i za njega da proradi i da pokaže zašto je jedan od najboljih igrača u našem timu"

Takođe, govorio je i o slabostima predstojećeg protivnika.

"Slabosti Monaka? To su igrači koji su fizički jako dobri, možda je njihova slabost što možda nekad više vjeruju toj fizici, pa možda ne koriguju jedni druge. Moramo to da koristimo i mislim da smo napadački u boljoj formi u odnosu na prošli meč. Ne možemo da prijetimo, ali možemo da se nadamo".

Duel Monaka i Crvene zvezde zakazan je za četvrtak u 18.45 časova, a tabela Grupe H pred taj meč izgleda ovako: Ferencvaroš 10, Monako 7, Trabzon 6, Crvena zvezda 6.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC