• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Zvezda mijenja trenera? Oglasio se Zvezdan Terić!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Generalni direktor Crvene zvezde čuo je glasine o promjeni na klupi, ali...

 Zvezdan Terzić o promjeni trenera FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za meč protiv Monaka koji bi mogao da im donese novo evropsko proljeće, a generalni direktor kluba mora da govori o drugim temama. Čuo je i Zvezdan Terzić glasine o promjenama u stručnom štabu aktuelnog šampiona Srbije, pa se oglasio kako bi objasnio kakva je trenutna situacija.

On je u kratkoj izjavi pomenuo dvojicu bivših trenera Crvene zvezde koje smatra svojim prijateljima, ali je i demantovao njihov povratak u klub! Za sada, to se neće desiti, a ni njima dvojici ne prijaju priče o povratku.

"Ne, ne, ne... Čuo sam priče i za Grofa i Vladana Milojevića. Oni su moji kućni prijatelji, ni njima ne prijaju te priče iz kolegijalnosti. Miloš Milojević je najtalentovaniji i najperspektivniji srpski trener. Možemo da pričamo li je prerarno došao na ovu funkciju u Crvenu zvezdu, ali zlatna kočija jednom staje ispred tvoje kuće. Ne biraš vrijeme", rekao je Zvezdan Terzić za "Sportski žurnal".

Generalni direktor crveno-bijelih objasnio je situaciju u kojoj se nalazi klub, ali i mladi šef stručnog štaba. Kada je potpisan ugovor sa nekadašnjim saradnikom Dejana Stankovića, u njemu je napomenuto i da se saradnja automatski nastavlja u sljedećeoj sezoni, ukoliko Zvezda odbrani titulu. "Do maja je sigurno tu, ako osvoji titulu ostaje", ponovio je Terzić koji vjeruje u autoritet mladog trenera.

Podsjećamo, Miloš Milojević je nekadašnji Zvezdin omladinac koji je karijeru nakon nekoliko srpskih klubova gradio na sjeveru Evrope, gdje je započeo i trenerski put. Nakon dobrih rezultata u Švedskoj, Dejan Stanković ga je pozvao u Beograd, gdje mu je bio jedan od najbližih saradnika, a zatim je samostalno vodio Hamarbi i Malme.

Vratio se u Crvenu zvezdu nakon Stankovićevog odlaska i od tada je crveno-bijele predvodio na 17 mečeva. U tom periodu Zvezda je upisala 12 pobjeda, dva remija i tri poraza.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC