• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Monaka prijete Zvezdi - "Da pokažemo da smo najbolji": I njima sezona staje u 90 minuta, raste pritisak!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Monako je pobijedio za vikend i sada im sve zavisi od meča sa Crvenom zvezdom.

 Monako prijeti Crvenoj zvezdi Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je lako izašla na kraj sa Kolubarom (2:0), a Monako je istim rezultatom nadigrao Anže - tako da je sada sve spremno za dvoboj koji će riješiti situaciju u grupi Lige Evrope. Osokoljeni sve boljom formom, fudbaleri Crvene zvezde probaće da dođu do tri boda na Azurnoj obali koji bi mogao da im donese nastavak takmičenja kroz Ligu Evrope, međutim zavise i od susreta Ferencvaroša i Trabzona gdje im više odgovara trijumf Mađara...

Pošto ni Monako nije riješio svoje pitanje u grupi "H", ovog vikenda uspjeli su da odmore nekoliko igrača (Golovin, Badijašil, Foland) za važniji meč sa Crvenom zvezdom i sudeći po izjavi Aksela Disasija - puni su optimizma.

"Nećemo da na sebe stavljamo nepotreban pritisak, ali iako postoji uzbuđenje pred utakmicu - važno je da do kraja ostanemo mirni. Znamo da je ovo vrlo važan meč koji će odlučiti drugi dio naše evropske sezone. Ali, naša sudbina je u našim rukama i samo moramo da odigramo onako kako znamo. Na nama je da pokažemo da smo najbolji tim u ovoj grupi", poručio je Disasi nakon stote utakmice u dresu Monaka.

"Ako se ne kvalifikujemo za dalje, to će biti mali neuspjeh... Mi lideri i trener vjerujemo u nas da možemo da prođemo grupu. Spremamo se bez pritiska i ako budemo koncentrisani, možemo da prođemo."

Podsjetimo, Monako je pobijedio Crvenu zvezdu u Beogradu minimalnim rezultatom 1:0 poslije velikog kiksa Slavoljuba Srnića, dok će u četvrtak srpski šampion biti bez pomoći Aleksandra Dragovića. Očekuje se da u tom slučaju Strahinja Eraković pređe na mjesto štopera, dok bi to značilo da će Marko Gobeljić igrati desnog beka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC