• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan prošao, crno-bijeli žale za prvim mjestom: Nismo bili dobri, a još kad smo čuli rezultat iz Njemačke...

Autor Haris Krhalić

Fudbaleri Partizana ističu zadovoljstvo zbog plasmana u nokaut fazu Konferencijske lige, ali i teško prihvataju to što nisu završili prvi u grupi ispred Nice

 Urošević i Popović nakon prolaska u narednu fazu Konferencijske lige Izvor: TV Arena sport/screenshot

Partizan je prošao u nokaut fazu Konferencijske lige remijem protiv Slovackog, ali igrači srpskog tima nisu bili potpuno zadovoljni nakon utakmice protiv Čeha. Oni su isticali da su se plasirali, ali i ukazivali na propuštenu šansu za osvajanje prvog mjesta, jer je Nica protiv Kelna odigrala samo 2:2, pa bi crno-bijelima pobjeda protiv Slovackog obezbijedila "pol" poziciju u grupi i direktan plasman u osminu finala. S obzirom na viđeni epilog, Partizan će igrati "baraž" (ili šesnaestinu finala) protiv trećeplasiranih ekipa iz Lige Evrope.

"Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom. Ovo je prva utakmica kod kuće da nismo bili... Ne mogu da kažem da nismo bili pravi, ali nismo uradili neke stvari, nismo bili toliko bolji od Slovackog, nismo zaslužili ni da pobijedimo. Nisam ispratio rezultat u Njemačkoj, 2:2? Ostaje još veća žal što je tako, mogli smo do prvog mjesta, ali ostvarili smo prvi cilj koji je bio zacrtan na početku. Mogli smo da idemo na prvo mjesto, ali nismo uspjeli. Moram da budem ponosan na sve što smo uradili do sada, veliki uspjeh je proći u ovakvoj grupi. Nisam totalno nezadovoljan, ali nisam ni zadovoljan, nešto između", rekao je kapiten crno-bijelih Slobodan Urošević poslije utakmice za TV Arena sport.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

On je pokušao da nađe uzrok loše igre u drugom dijelu meča, u kojem je Slovacko izjednačio i primorao crno-bijele da u završnici na momente brane bod. "Možda smo se opustili, saznali smo na poluvremenu rezultat iz Njemačke, mislili smo da će se utakmica završiti sama od sebe, ali nema veze, možemo da budemo zadovoljni plasmanom", pozitivnim utiskom je završio Urošević.

Ni golman Partizana Aleksandar Popović nije se smijao poslije meča.

"Nismo nezadovoljni, prošli smo grupu, imamo još jedno proljeće u Evropi, ali imamo žal, nismo dobri bili. Dopustili smo im da u drugom poluvremenu oni igraju svoju igru, a ne našu. Ostaje žal za prvim mjestom, ali naravno da smo srećni zbog proljeća u Evropi i pokušaćemo da ponovimo uspjeh od prošle godine i da odemo još korak dalje".

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Upitan za svoje loše ispucavanje lopte kod izjednačujućeg gola Slovackog, Popović je rekao da je niz grešaka doveo do tog pogotka i da su svi morali bolje, iako ne bježi od svoje odgovornosti.

"Nije u tome poenta, moglo je i moje izbacivanje da bude bolje i druga lopta da bude bolja, niz grešaka se desio, to je najmanje bitno. Ostaje žal, nismo bili dovoljno dobri u drugom poluvremenu i igrači su toga svjesni. Sutra je novi dan, svi igrači su toga svjesni, imamo utakmicu za vikend i idemo dalje", podvukao je golman Partizana.

Konačni izgled tabele je: Nica 9, Partizan 9, Keln 8, Slovacko 5 bodova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC