• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin promašaj se pronašao u drugoj ligi: Promijenio mjesto u timu i počeo da daje golove!

Autor Dragan Šutvić

Italijan Kristijano Pićini već je tri puta pogodio ove sezone.

 kristijano pićini dao dva gola za magdeburg  Izvor: MNPRESS

Italijanski fudbaler Kristijano Pićini (30), bivši bek Crvene zvezde, dao je dva gola za njemačkog drugoligaša Magdeburg. On je prešao u taj tim nakon što je poslije loše epizode napustio "Marakanu" minulog ljeta, a tamo su mu od starta namijenili novu ulogu i očigledno se dobro snalazi na mjestu štopera. Na poziciji beka nije mogao da pomogne Zvezdi, što se vidjelo i kad je bio jedan od tragičara dvomeča protiv Glazgov Rendžersa.

Možda će vas zanimati

Poslije odlaska iz Srbije, Pićini je rekao da je imao još dvije godine ugovora, ali da se u Beogradu nikad nije adaptirao i da mu je posebno smetalo to što "igra na stadionima koji ne liče na stadione". Ipak, i kada je igrao na "Marakani", Italijan nije pokazao da ima kvalitet za crveno-bijele.

"Iako su me čekale kvalifikacije za Ligu šampiona nisam želio da ostanem i raskinuo sam ugovor. Nisam želio ni novac, ni bilo šta drugo. Samo da odem. Oni su to plasirali kao da nisam bio na zadovoljavajućem nivou forme što nije tačno. Tada sam se dva puta našao i na preliminarnom spisku reprezentacije. Istina je da sam jako naporno radio da bih vratio karijeru na pravi put i da svima dokažem da sam dobar. U Crvenoj zvezdi nisam bio srećan, nisam uživao u fudbalu i zajedno sa porodicom sam odlučio da odemo. Tražio sam raskid ugovora jer sam mislio da ću kao slobodan igrač imati bolju šansu da nađem novu sredinu", rekao je Pićini o rastanku.

On je u dresu Magdeburga od starta zaigrao kao štoper i do sada je postigao tri gola, a njegv tim je 13. na tabeli drugog ranga Njemačke.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC