• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov hejter smislio novu teoriju zavjere! Amerikanac opet napada Đokovića: "Šta to kriju u torbi?" (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ben Rotenberg se ponovo javio...

 Ben ROtenberg opet napao Novaka Đokovića Izvor: Profimedia/AP/Kamran Jebreilli/YouTube/ATP Tour/Printscreen

Ben Rotenberg se ponovo oglasio i još jednom je napao Novaka Đokovića. Ovog puta doduše članove njegovog tima Gorana Ivaniševića, Ulisesa Badia i Marka Panikija koji su se nalazili u njegovoj loži. U jednom momentu polufinalnog duela protiv Stefanosa Cicipasa, dodali su flašicu jednom od skupljača loptica koji je to odnio Novaku. Jedan navijač je sve to snimao sa tribina.

Taj snimak podijelio je na društvenim mrežama, a kao i obično prvi se javio Novakov hejter i čovjek koji uvijek nalazi neki ugao da napadne srpskog tenisera. Tako je bilo i ovog puta. Pokušao je da osmisli novu teoriju zavjere. "Uvijek sam smatrao da treba da postoji transparentnost oko toga koje supstance igrači uzimaju, posebno tokom mečeva, ali sam rijetko mislio o nečemu ovakvom. Njihov govor tijela u ovom snimku je bizaran. Šta to Đokovićev tim treba da sakrije? Ne optužujem nikoga ni za šta, ali je mnogo sumnjiv način na koji su reagovali kada su vidjeli da ih snimaku. Nadam se da će Novaka ili njegov tim da pitaju u ovome u Parizu i da neće prihvatiti odgovor 'magični napitak' kao prošli put. Članove tima ne kontrolišu, bar za to nisam čuo"

Na kratkom klipu se vidi da članovi Novakovog tima ne žele da se vidi njihov potez, ali to nije ništa novo ni začuđujuće. Ni ostali igrači ni članovi timova ne otvaraju svoje torbe pred kamerama i navijačima da pokažu šta sve nose unuta. Osim kad je u pitanju Rotenberg koji uvijek pronalazi neki način da pokrene buru. Bilo kako bilo, neće se Đoković na to mnogo obazirati, već se sprema za finale sa Holgerom Runeom.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC