• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - Milan Pavkov ponovo u Crvenoj zvezdi!

Autor Dragan Šutvić

Milan Pavkov vraća se iz Azije.

 milan pavkov se vraća u crvenu zvezdu  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda vraća u klub svog nekadašnjeg igrača Milana Pavkova (28). Samo nekoliko mjeseci nakon što je napustio Beograd i pronašao prvi inostrani angažman, snažni golgeter će se vratiti u srpski fudbal. Kako saznaje "Kurir", Pavkov će već u januaru ponovo obući crveno-bijeli dres.

Srpski napadač trebalo bi tokom decembra da raskine ugovor u Saudijskoj Arabiji sa Al Fejhom. U Beogradu ga čekaju raširenih ruku i spreman je novi višegodišnji ugovor za ljubimca navijača. Za razliku od dugogodišnje epizode u Zvezdi, gdje je heroj i zbog "Pavkovdana", u inostranstvu mu nije išlo. Prisjetite se pojbede nad Liveprulom:

Prvi inostrani angažman Milana Pavkova dogodio se nakon što je bio tragičar u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Autogolom koji je eliminisao Zvezdu iz daljeg takmičenja oprostio se od navijača crveno-bijelih, ali će sada imati priliku da se iskupi i ponovo podsjeti na golove kakve je dao Alisonu, nakon što je nadmudrio Van Dajka, u velikoj pobjedi protiv Liverpula. Za razliku od godina u Zvezdi, navijači Al Fejhe neće imati mnogo uspomena po kojima će ga pamtiti.

Tokom epizode u Saudijskoj Arabiji, Pavkov nije uspio da postigne gol za svoj novi tim, pa bi rastanak saradnje mogao da dođe mnogo brže nego što se očekivalo. To bi srpskom napadaču dalo priliku da se vrati u klub koji ga je proslavio. Podsjećamo, tokom boravka u Crvenoj zvezdi Pavkov je odigrao 152 meča, uz 59 postignutih golova i 20 asistencija.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Nista ne kontam... Zar on nije igrao do prije mjesec-dva, pa su govorili kako im treba bolji napadac.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC