• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević pričao sa Upravom poslije poraza Zvezde od Monaka: Znam i sam kad sam kriv, a kad nisam!

Autor Dragan Šutvić

Miloš Milojević je razgovarao sa rukovodstvom Crvene zvezde nakon poraza od Monaka i eliminacije iz evropskih takmičenja.

 miloš milojević o ispadanju zvezde  Izvor: MN PRESS

Svi navijači Crvene zvezde i dalje misle na Monako i eliminaciju srpskog šampiona iz Evrope, ali fudbaleri pod hitno to moraju da zaborave kako bi se vratili na pravi put i protiv Mladosti (nedjelja, 15.30) nastavili dobru seriju na domaćoj sceni. To naravno nije lako i imaće komplikovan zadatak Miloš Milojević da "resetuje" svoje igrače do sutrašnje utakmice, posebno jer se i dalje govori o krivici za poraz u Monte Karlu, s naglaskom na njegovu pogrešnu taktiku.

Možda će vas zanimati

Milojević poručuje da je "više razloga poraza i da to treba analizirati", a njegovo najplastičnije objašnjenje je da su "kažnjeni za neke greške za koje prethodnih godina nisu". O čemu je pričao i sa upravom?

"Uvijek imam razgovore sa upravom, poslije svakog meča. Nisu mi zamjerili u tom smislu, ali jednostavno, znam i sam kad sam kriv, a kada nisam. Dovoljno sam odgovoran. Saslušam svaki komentar i prihvatim svaku kritiku. Ako ne saslušate, ne možete ni biti bolji", rekao je Miloš Milojević u odgovoru na pitanja koja su novinari postavili pismenim putem.

"Za sve je potrebno dvoje. Mislim da je odlučilo više stvari. Oni su jedan jako dobar tim koji dolazi iz jakog takmičenja. Da bi se dobila jedna ekipa poput Monaka, morate odigrati perfektno. Mi smo bili skoro perfektni kod kuće, a onda tamo nismo bili toliko perfektni. Bilo je mnogo grešaka. Opet kažem, ne volim da krivim niti da upirem prstom, jer to su paušalne ocjene, da su jednog dana heroji, a drugog krivci. Mislim da svi koji smo u klubu moramo da im pomognemo da se vrate na kolosijek i završe polusezonu, pa ćemo analizirati dublje".

Milojević poručuje da ovo "nije maksimum ekipe" i da i dalje vjeruje u svoje igrače uprkos kritikama javnosti, dodajući da je odgovornost na njemu pošto je birao startere za Monako, a tako će biti i protiv Mladosti i ne želi unaprijed da otkriva na koje fudbalere će računati.

"Mislim da su igrači spremni da sutra daju sve od sebe i pobijede utakmicu. U mislima nam je samo taj meč protiv Mladosti, jer je to prvi sljedeći. O ostalim utakmicama ćemo razgovarati kad prođe ova koja je pred nama. Uželjeli smo se domaćeg terena i nadam se da će nam to biti prednost, pored navijača, koji će dati momcima potrebnu dozu energije, nakon psihološkog pada posle Monaka. Dobro je opet igrati kod kuće", rekao je Milojević, dok su i Delije uputile poziv navijačima da u velikom broju dođu na "Marakanu", na posljednju domaću utakmicu ove sezone.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC