• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Burno saopštenje Zvezde zbog Partizanovog meča: Da je suđenje poštenije, imali bismo 20 bodova prednosti!

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda se oglasila i iznijela zamjerke na suđenje i delegiranje sudija u Superligi Srbije.

 Saopštenje Zvezda o meču TSC Partizan Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se zvanično oglasila saopštenjem povodom dešavanja u Bačkoj Topoli na meču TSC-a i Partizana. Taj duel je na kraju završen pobjedom crno-bijelih 3:2, a crveno-bijeli su se oglasili povodom suđenja na toj utakmici. 

U saopštenju koje prenosimo u cjelosti FK Crvena zvezda je osudila "nesportsku spregu FK Partizan i Fudbalskog saveza Srbije", pozvala je na smjenu predsjednika sudijske komisije Dejana Filipovića i takođe je naglašeno da se traži odlazak Nenada Bjekovića iz FSS. 

Ovo je saopštenje crveno-bijelih povodom dešavanja u Topoli:

"Fudbalski klub Crvena zvezda najoštrije osuđuje i još jednom skreće pažnju javnosti na neprimjerenu i nesportsku spregu FK Partizan i Fudbalskog saveza Srbije. Taj odnos o kome smo već mnogo puta govorili podrazumijeva konstatnu podršku i protekciju FK Partizan od strane sudijske organizacije FSS tokom čitavog jesenjeg dijela prvenstva, a nastavljeno je i juče na utakmici u Bačkoj Topoli. Sada se svi prave potpuno ludi na dva očigledna penala koji nisu dosuđena za TSC. Prvi pri rezultatu 1:0 za TSC u 23. minutu, a drugi u 74. minutu. Da stvar bude gora, prvi penal je mnogo očigledniji nego onaj koji je dosuđen u derbiju protiv Crvene zvezde, naravno za Partizan. VAR soba koja je tada sve vidjela i sve zaustavljala, ovog puta, iako je isključivo u njenom domenu bilo da pozove glavnog arbitra, to nije učinila. Međutim, to nije bilo ni za očekivati da će učiniti Srđan Jovanović koji je sjedio u VAR sobi, a koji je viio nepostojeći penal prošle sezone u Subotici na meču Spartak - Partizan, naravno, za Partizan. Takođe, nije samo Srđan Jovanović to "prevideo", već i glavni arbitar Aleksandar Živković koji je bio u VAR sobi na vječitom derbiju i koji je video taj famozni penal koji je "napravio" Katai. Jer, kada je Srđan Jovanović u VAR sobi, onda se pobedi Javor u Ivanjici sa 0:4, a kada nije, onda ni 3:1 nije dovoljno i može da se diže halabuka kako bi se Jovanović vratio. A kada je Aleksandar Živković u VAR sobi, sviraju se smiješni penali poput onog u posljednjem vječitom derbiju, ali se pritom vidi penal u Surdulici kome se javnost smije, jer kad je važno - Jovanović i Živković se uvijek delegiraju.

Zbog svega što smo naveli, Crvena zvezda još jednom zahtjeva smjenu predsjednika sudijske komisije Dejana Filipovića, a shodno tome i aktuelnog prvog čovjeka FSS Nenada Bjekovića. Istovremeno, zahtjevamo da dobijemo zvanično i javno obavještenje kako je rođeni brat Danila Grujića koji sada radi u Partizanu bio delegiran na Partizanovim mečevima. Ukupno četiri puta ove sezone, i interesantno - u tri utakmice u nizu poslije vječitog derbija. Iz svega ovoga, apsolutno je jasno zbog čega smo se borili da Nenad Bjeković ne bude prvi čovjek Fudbalskog saveza Srbije i zbog čega apsolutno želimo smjenu predsjednika sudijske komisije Dejana Filipovića. Način na koji se delegiraju sudije je kriminalan, a analiza njihovog suđenja je za svaku osudu. Ne želimo na utakmicama Crvene zvezde da vidimo ni Srđana Jovanovića, ni Aleksandra Živkovića, niti Jovana Grujića jer su sva trojica pokazali da su vojnici u službi FK Partizan.

Zvezda to neće i ne želi da trpi. Nastavićemo da se borimo i da dokazujemo o kakvoj se prevari radi, a nećemo da ćutimo ni na ono što rade našem klubu, jer nam je na jučerašnjem meču protiv Mladosti iz Lučana, VAR poništio regularan gol Aleksandra Kataija zbog prekršaja koji je dosuđen Aleksandru Pešiću, a koji nije postojao. Penal nad Bukarijem u Nišu, VAR takođe nije vidio i još mnogo detalja.

Da je suđenje u ovom prvenstvu bilo i malo pštenije FK Crvena zvezda bi vec imala 20 bodova prednosti. Svjesni smo da nas čeka borba sa najprljavijim mogćim protivnicima.

Zbog toga moramo da budemo jos jači, snažniji, fokusiraniji i spremniji da bismo uspjeli u ovoj borbi za titulu u kojoj za protivnika imamo, ne samo vječitog rivala, nego i FSS koji predvodi Nenad Bjeković." Navodi se u saopštenju crveno-bijelih. 

 Pogledajte i spornu situaciju u kojoj Crvena zvezda smatra da je nedosuđen penal za tim iz Bačke Topole:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC