• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalski savez Republike Srpske uručio donaciju klubovima na Kosovu i Metohiji

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koji je i prvi čovjek Fudbalskog saveza Republike Srpske, saopštio je da je FS RS uputio donaciju klubovima na Kosovu i Metohiji.

 FS RS donirao klubove na Kosovu i Metohiji Izvor: Mondo/Slaven Petković

U saopštenju objavljenom na društvenim mrežama predsjednika Zeljkovića navedeno je da su donacije u vidu dresova i lopti.

"Fudbalski savez Republike Srpske opredjeljen je za unapređenje i razvoj fudbalske igre. Shvatajući poteškoće s kojima se suočava Fudbalski savez Kosova i Metohije, te značaj opstanka klubova iz ovog Saveza, FS RS je uputio donaciju u vidu garnitura dresova i fudbalskih lopti.

Naš savez će i u budućnosti u okviru svojih mogućnosti uz pomoć Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji, pomagati Savez i klubove iz najjužnije srpske pokrajine, ali i sve ostale klubove i organizacije kojima je pomoć neophodna", navedeno je u saopštenju.

Kako je navedeno na sajtu FS RS, donaciju je Igoru Uljareviću, predsjedniku FS Kosova i Metohije u utorak uručio Milorad Arlov, predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji.

Arlovu policija tzv. Kosova nije dozvolila ulaz na teritoriju južne srpske pokrajine, pa je poklon-oprema iz Republike Srpske uručena na administrativnom prelazu Jarinje.

Sportska oprema komplet dresova biće doniran FK Ravna Reka iz Novog Brda, 20 kvalitetnih fudbalskih lopti pripašće FK Trepča iz Kosovske Mitrovice (deset), FK Staro Gracko (pet) i FK Mokra Gora iz Zubinog Potoka (pet).

"Na žalost, od 26. juna 2020. godine ovo je osma zabrana ulaska Miloradu Arlovu na teritoriju Kosova i Metohije, ali smo sportsku opremu uručili na administrativnom prelazu Jarinje, a moj prijatelj Igor Uljarević će istu dalje proslijediti na adrese klubova i ovom prilikom mu se u ime Fudbalskog saveza Republike Srpske i predsjednika Vice Zeljkovića, koji je obezbijedio ovaj kontigent donacije zahvaljujem", rekao je Arlov, a prenio sajt FS RS.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC