• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pustio sam Brazilce da mi daju gol, sad neću! Rajković se šalio pred Katar: Ko je prvi golman? Kako kaže Piksi! (ANKETA)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Golman reprezentacije Srbije, Predrag Rajković, dao je zanimljivu izjavu za Jutjub kanal Fudbalskog saveza.

 Predrag Rajković o Srbiji na mundijalu u Kataru Izvor: Printscreen/YouTube/ Fudbalski savez Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je jutros na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a vidno nasmijani čuvar mreže našeg tima Predrag Rajković srećan je što je u timu nakon propuštanja prethodnog okupljanja. U izjavi za Jutjub kanal Fudbalskog saveza Srbije napomenuo je da je izvukao lekcije zbog crvenog kartona protiv Slovenije i da je spreman za Mundijal.

"Svi smo spremni orni i srećni tako da jedva čekamo prvu utakmicu. Svakako mi je falilo to prošlo okupljanje na kom nisam bio da se družim sa momcima, ali sada ćemo nadoknaditi. Protiv Slovenije je bila moja greška svakako, sve je to sastavni dio fudbala, bila je malo veća nervoza, svima se desi. Imamo mjesec dana fore da se družimo u Kataru", izjavio je Rajković aludirajući na utakmicu protiv Slovenije u Ligi nacija kada je u 90. minutu dobio crveni karton prigovarajući četvrtom sudiji pored terena. Nakon tog crvenog kartona nije se našao na prošlom okupljanju reprezentacije.

"Imamo zdravu konkurenciju u reprezentaciji među stativama, svi smo dobri golmani u dobroj formi, a na "misteru" je da odluči ko će da bude prvi golman na Mundijalu. Svakako je najbitnije da se nas trojica dobro slažemo i da ne postoji nikakva ljubomora između nas. Mislim da smo samo dobar podstrek jedan drugom da napredujemo", nastavio je Rajković na pitanje o konkurenciji između stativa.

Anketa

Ko treba da bude prvi golman Srbije u Kataru?

  • Vanja Milinković-Savić

    50% (1)

  • Predrag Rajković

    50% (1)

  • Marko Dmitrović

    0% (0)

Ko treba da bude prvi golman Srbije u Kataru?

Rezultati

Rajković je davao izjavu pored fotografije iz 2015. godine i radosti tada mladih reprezentativaca poslije pobjede nad Brazilom u finalu Svjetskog prvenstva za mlade na Novom Zelandu pa se osvrnuo i na taj uspeh, "Napravićemo istu sliku ali sa zlatnim peharom sa svjetskog",našalio se Rajković i nastavio: "Da to je bilo prije sedam godina, lijepo iskustvo, ima dosta igrača sa tog mundijala. Trudićemo se borićemo se kao i tada da ostvarimo identičan rezultat. Kod Brazila je tu samo Žežus to je znak da se kod nas dobro radilo i da je bila jako dobra i kvalitetna generacija."

Rajkovića su savladali igrači Reala i reprezentativci Brazila, Rodrigo i Vinisijus Žunior, u porazu njegovog tima 4:1 od Reala iz Madrida na Bernabeu: "Neće me savladati opet naravno, tada sam ih pustio. Šalim se naravno, dobri su oni igrači, ali mislim da imamo i mi imamo kvalitet da ih zaustavimo. Neće im biti lako sigurno", u šaljivom tonu i vidno raspoložen zaključio je svoju izjavu Rajković.

Reprezentacija Srbije kreće u pohod na mundijalski pehar prvom utakmicom u grupi G protiv Brazila 24. novembra u 20:00. Mogo sreće i uspjeha želimo našim reprezentativcima na putu ka ovom podvigu, a atmosfera u ekipi deluje izvrsno tako da smo sigurni da se polako isti duh prenosi i na naciju.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC