• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija u hotelu na plaži, a stadion na pet minuta hoda: Ovo je luksuzna baza "orlova" za Mundijal u Kataru! (FOTO/VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbalska reprezentacija Srbije izabrala je hotel sa privatnom plažom, na nekoliko metara od stadiona koji će biti mjesto odlučujuće borbe!

 Baza Srbije za Svjetsko prvenstvo u Kataru Izvor: YouTube/screenshot/BG tourism

Mundijal je blizu, a reprezentativci Srbije trenutno se nalaze u Bahreinu. Nakon što odigraju pripremno-prijateljski meč protiv domaćina uputiće se u Katar, gdje je već spremna baza u kojoj će se nalaziti tokom učešća na Svjetskom prvenstvu. Srbija je izabrala da bude smještena u luksuznom hotelu koji se nalazi na samoj obali, a zanimljivo je da je jedan od stadiona u Dohi na samo nekoliko minuta hoda od smještaja srpskih fudbalera.

Srbija će treći meč grupne faze protiv reprezentacije Švajcarske igrati na stadionu "974" koji taj naziv nosi zbog broja kontejnera koj isu upotrebljeni za njegovu izgradnju. On će nakon Mundijala biti u potpunosti rasklopljen, a tada će pogled iz soba u kojem je srpska reprezentacija biti još bolji - posjetioci će moći da vide plavetnilo Persijskog zaliva!

Sa druge strane, ni srpskim reprezentativcima neće biti loše dok traje takmičenje. Hotel je jedan od najmodrnijih u Kataru, nalazi se u centralnom dijelu Dohe i ima veoma lak pristup plaži. Pored toga, ispred samog hotela nalazi se bazen u kojem će reprezentativci moći da se opuste nakon nekog od napornih mečeva u Kataru. Pogledajte gdje će biti reprezentacija Srbije:

"Kao što vidite iz ovih snimaka, baza će nam biti na 200 metara od stadiona što je fenomenalna stvar. Za prvu utakmicu protiv Brazila moraćemo da putujemo 45 minuta autobusom, ali zato na treću protiv Švajcarske možemo pješke do terena. Imaćemo maksimalne uslove da se na miru pripremamo za sve što nas očekuje u novembru i decembru. Igračima sigurno neće biti dosadno, zamolio sam ljude koji vode računa o sadržaju da obavezno ubace i neke stolove za bilijar, stoni tenis i slične zanimacije. Sadržaj je veoma interesantan, imaćemo sve što je potrebno da se opustimo između treninga i utakmica i da odmorni dočekamo svako iskušenje" poručio je Dragan Stojković prilikom posjete Dohi u aprilu.

Selektor srpskog tima posjetio je Katar dok je hotel još bio u izgradnji, a prilikom tog putovanja obišao je i trening centar u kojem će Srbija imati na rasplaganju dva terena. Reprezentativci će se za mečeve na Svjetskom prvenstvu spremati u kompleksu Al Arabija, koji je samo sedam kilometara udaljen od hotela. To je dobra stvar za srpsku reprezentaciju jer se u Dohi očekuju nevjerovatne gužve tokom Mundijala. Ovo je hotel u kom će biti Srbija:

Baza srpskog tima za Svetsko prvenstvo.
Izvor: Youtube/BG tourism

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC