• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksijeva hit izjava, oglasio se pred trening Srbije! Selektor "orlova" rekao 3 rečenice i "pobjegao" od kamere! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković umoran od puta jedva dočekao da zakorači na fudbalski teren.

 Dragan Stojković na treningu Srbije Izvor: Twitter/FSSrbije/printscreen

Mundijal se bliži, a reprezentacija Srbije polako ide ka Kataru. Odluka je da reprezentacija prvo otputuje u bahreinski grad Manamu, a da se zatim preseli u bazu koju će koristiti tokom Svjetskog prvenstva. U Bahreinu je, prije proslave rođendana Nemanje Gudelja, odrađen i prvi trening nacionalnog tima, a sa njega stiže hit izjava Dragana Stojkovića - poput one date u Srbiji.

Selektor Srbije umorio se od protokolarnih stvari pred polazaka, zatim dugog avionskog putovanja ka Aziji i na kraju boravka u hotelu. Kada se kroči na fudbalski teren, Piksi je svoj na svome! Zato i oduševljenje na njegovom licu prije nego što su reprezentativci Srbije počeli da trneiraju u Manami. Pogledajte selektorovu reakciju:

"Dosta više aviona, hotela... Ovo je život! Ovo je život", rekao je Dragan Stojković čim je kročio na teren, a zatim počeo lagano da se zagrijava pred prvi trening reprezentacije Srbije u Bahreinu. Podsjećamo, "orlovima" će grad Manama biti prvi dom na Arabijskom poluostrvu, a u petak ih čeka kontrolni meč protiv selekcije Bahreina.

Tu utakmicu sleektor Stojković iskoristiće da pruži šansu velikom broju fudbalera kako bi pokušali da se priviknu na vremenske uslove, koji su drugačiji nego u Evropi. Očekuje se da nekoliko najboljih igrača - poput Mitrovića i Vlahovića - ne nastupe na ovom susretu jer su trenutno "roviti", odnosno na okupljanje su stigli sa lakšim povredama. Iz stručnog štaba uvjeravaju da te povrede nisu ozbiljne i da će svi biti spremni za Brazil 24. novembra, u prvom kolu grupne faze! Ovako su "orlovi" dočekani u Bahreinu:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC