• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor pobjesnio, Englez dobio lekciju za pamćenje! Drama pred Mundijal - "Koliko ćete mi platiti za to?!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni trener Karlos Keiroš nije ostao zatečen pitanjem engleskog novinara već je odmah ušao u raspravu sa njim, a zatim napustio konferenciju.

 Selektor Irana Karlos Keiroš napao engleskog novinara Izvor: Twitter/2022_QatarWC/printscreen

Mundijal u Kataru počinje 20. novembra, a "igrice" koje ga prate već su krenule. Jedna od najzanimljivijih grupa na turniru biće ona u kojoj su Engleska, SAD, Vels i Iran, a posebno zbog nestabilne političke situacije koja trenutno vlada u azijskoj zemlji. Na konto toga engleski novinari pokušali su da isprovociraju Karlos Keiroša, iskusnog trenera koji po drugi put u karijeri predvodi iransku fudbalsku selekciju.

On je na konferenciji pred turnir naišao na novinara "Skaja" koji je želio da ga "pecne" pitanjem o politici u Iranu, a na kraju je dobio lekciju o kojoj bruje društvene mreže. Karlos Keiroš nije ustuknuo pred pitanjem već je okrenuo priču na drugu stranu, da bi tek u posljednjoj rečenici poentirao - poredeći situaciju u Iranu sa onom u Engleskoj! 

"Da li ste ok sa tim da na Svjetskom prvenstvu predstavljate državu kakva je Iran, zemlju koja ne poštuje žene?", glasilo je pitanje engleskog novinara koje je iznerviralo Portugalca. Karlos je na konferenciju došao raspoložen za raspravu, pa nije želio da propusti priliku da održi lekciju novinaru koji je postavio ovo škakljivo pitanje.

"Za koga radite?", prvo je upitao, a nakon što je dobio odgovor nastavio je agrssivno da se obraća novinaru. "Koliko ćete mi platiti da vam odgovorim na to pitanje? Vi ste privatna kompanija, koliko ćete mi platiti? Pričajte sa svojim šefom i na kraju Svjetskog prvenstva ja ću moći da vam dam dogovor ukoliko vi meni date dobru ponudu. Hvala vam. Da bih odgovarao na takva pitanja morate da mi ponudite nešto. Nemojte mi stavljati u usta riječi koje nisam izgovorio. Pitao sam vas koliko mi novca nudite da odgovorim na to pitanje. I mislim da biste mogli da počnete da razmišljate šta se dešava sa imigrantima u Engleskoj, takođe", dodao je iskusni portugalski stručnjak.

Podsjećamo, Keiroš je u bogatoj karijeri radio i u Engleskoj, gdje je svojevremeno bio pomoćnik Aleksa Fergusona u Mančester junajtedu. U stručnom štabu legendarnog škotskog trenera radio je u dva mandata, prvo tokom sezone 2002/03, a zatim i od 2004. do 2008. godine. Od tada nije radio u klubovima već samo na selektorskim pozicijama u Portugalu, Iranu, Kolumbiji, Egiptu i ponovo Iranu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC