• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od gola Dragoslavu Jevriću do posljednje šanse u karijeri: Slavna kompanija napravila pet Mesija! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Čuveni proizvođač sportske opreme Adidas snimio je reklamu sa Leom Mesijem, koja prati njegov razvoj u dresu Argentine.

 Adidas reklama Mesi Izvor: Profimedia/Florencia Tan Jun/Pximages

Leo Mesi objavio je da poslije Svjetskog prvenstva u Kataru završava reprezentativnu karijeru, pa je u to ime čuveni proizvođač sportske opreme Adidas snimio reklamu koja je posvećena njemu i njegovoj karijeri u dresu "gaučosa". Argentinac je svjestan da bi osvajanje Mundijala sa Argentinom bila kruna njegove bogate karijere, u kojoj je osvojio četiri Lige Šampiona, sedam Zlatnih lopti, deset titula prvaka Španije, Kopa Ameriku... Jedino što mu fali je titula prvaka svijeta.

Priliku da je osvoji imaće na svom petom Svjetskom prvenstvu, a Argentina bi sigurno imala veće šanse kada bi na terenu mogli da budu Leo i njegove četiri kopije. Ipak, petoricu Mesija možemo da vidimo samo u reklami, pa četiri verzije iz prošlosti neće moći da pomognu "sadašnjem" kapitenu Argentine u pohodu na najvažniji trofej koji mu nedostaje.

Inače, Mesi je za reprezentaciju debitovao u avgustu 2005. protiv Mađarske, a na tom meču je i zaradio crveni karton. Boje Argentine branio je na četiri Svjetska prvenstva, a prvi nastup zabilježio je protiv selekcije Srbije i Crne Gore u Njemačkoj 2006. godine. Na tom čuvenom duelu je i zatresao mrežu Dragoslava Jevrića, što je bio njegov prvi gol na prvenstvima.

Argentina i Leo Mesi svoje takmičenje započinju 22. novembra protiv Saudijske Arabije, pored njih u grupi C nalaze se još Poljska i Meksiku. Pogledajte kako turnir najavljuje kompanija čije je zaštitno lice već godinama Lionel Mesi:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC