• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zanosna Argentinka napravila šou pred meč: Svi došli da vide ljepoticu u crvenom dresu, ona plesala uz pehar! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ples, pjesma, trofej Svjetskog prvenstva i zanosna Argentinka, to se moglo vidjeti ispred stadiona pred meč Argentine i Saudijske Arabije. /od reportera MONDA iz Katara Milutina Vujičića/

 Zanosna Argentinka napravila šou pred meč: Svi došli da vide ljepoticu u crvenom dresu, ona plesala uz pehar! (VIDEO) Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Prava fešta se dešava u Kataru! Pred meč Argentine i Saudijske Arabije svi su sjajno raspoloženi, a navijači iz oba tabora su jedva sačekali da vide svoje ljubimce na djelu. Dok su Saudijci dupke napunili metro u kome je bio izvještač MONDA iz Dohe i zateturali ga pjesmom, Argentinci su pjesmu sačuvali za stadion, ali i za prostor ispred stadiona.

Okupila se velika grupa Argentinaca ispred stadiona i zapjevala, izdaleka je moglo da se vidi da igraju i pjevaju, ali i da drže repliku pehara Svjetskog prvenstva. A kada se priđe bliže, moglo je da se vidi i zašto se baš tu okupila masa navijača!

Razlog za to je bila zanosna Argentinka u crvenom dresu River Plejta! Plesala je uz ritmove muzike i spremala se da uđe na stadion kako bi navijala za Mesija i ekipu. Pogledajte kako je njen ples izgledao ispred stadiona:

Pogledajte

00:44
Zanosna Argentinka
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Navijači Argentine nisu stali tu, već su svuda okolo bili raspoloženi! Već ranije smo pisali kako ih ima možda i najviše od svih u Kataru i kako su "preuzeli" ulice Dohe. Ovo je posljednji Mundijal na kome će igrati Lionel Mesi i ne čudi što su mnogi dugo štedjeli i uradili sve da dođu na prvenstvo. 

Dolaze kao jedni od favorita za osvajanje takmičenja, a s obzirom da prvi meč igraju sa jednom do najslabijih reprezentacija na turniru, ne čudi što su u jako dobrom raspoloženju. Pogledajte kako slave:

Pogledajte

00:16
Navijači Argentine
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Saudijci su sa druge strane iz susjedne države došli u velikom broju, a oni ništa ne očekuju pa ne mogu ni da se razočaraju. Teško da bi iko od njih mogao da bude nezadovoljan ako nacionalni tim izgubi od selekcije Lionela Skalonija. 

Zato su u metrou u kome su stizali na stadion bili u sjajnom rasploženju. Mogla se čuti njihova pjesma, ali i neke riječi koje se mogu i prepoznati! Evo kako su oni navijali pred meč:

Pogledajte

01:04
Atmosfera u metrou pred argentina Saudi arabija
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC