• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoza (treći dan): Za nas nema dileme - pitanje je jedino koliko će Leo Mesi i društvo "napuniti" Saudijce!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prognoza trećeg dana Mundijala u Kataru donosi mečeve jednog od favorita za osvajanje titule šampiona, a uveče kreće i branilac trofeja, selekcija Francuske.

 MONDO prognoza treći dan Izvor: Profimedia/Florencia Tan Jun/Pximages

Drugog dana takmičenja u Kataru, fantastičan rezultat ostvarili su Goran i Dragan, koji su pogodili dva tačna rezultata! Ipak, Dragan je preuzeo lidersku poziciju na tabeli sa bodom više ispred Gorana.

Zato posebno obratite pažnju na njihove današnje tipove.

Izvor: MONDO

DRAGAN

"Argentina uz lidera Lionela Mesija i Danska predvođena junakom zemlje Kristijanom Eriksenom ne bi trebalo da imaju većih problema protiv autsajdera. Duel "vatrenog" Meksika i Poljske predvođene "gol-mašinom" Robertom Levandovskim garantuje pogotke na obje strane, dok će Francuska, iako "osakaćena" brojim povredama, uz manje poteškoće izaći na kraj sa Australijom".

GORAN

"Danas tipujem na dosta golova, prije svega na dobru partiju Argentina protiv Saudijske Arabije koja nema šta da traži u ovom meču. Danska bi mogla biti potencijalno iznenađenje turnira, a priželjkujem goleadu Meksikanaca i Poljaka, kojima ipak dajem prednost, naravno, zbog Levandovskog. Francuzi i bez Karima Benzeme su sila".

ŽELJKO

"Svaki rezultat osim pobjede Argentine sa dva ili više golova razlike bio bi iznenađenje. Danska ima veoma dobar tim i u kvalifikacijama je bila među najboljim odbrambenim ekipama, a procjena je da Tunis baš nije kanta za nabijanje. Ovo po svemu izgleda kao izjednačena utakmica. Meksiko uvijek igra čvrsto i borbeno, a s druge strane su tvrdi Poljaci sa ekstra napadačem. Francuzi će i bez Benzeme pobijediti uvijek borbenu Australiju, koja je možda previše sklona otvorenom fudbalu".

HARIS

"Moj favorit za osvajanje titule u Kataru danas neće imati problema sa reprezentacijom Saudijske Arabije pa je samo pitanje koliko će golova Argentina zabiti. Danci su svoj kvalitet pokazali u minulom izdanju Lige nacija gdje su dva puta uspjeli savladati Francusku pa je teško za očekivati da ih Tunis može iznenaditi. Poljska i Meksiko će danas odigrati najneizvjesniju utakmicu. Očekujem malo golova i podjelu bodova. Aktuelni svjetski šampioni, kao i Argentina, imaju lagan zadatak na startu Mundijala, a Australija će morati tražiti bodove u nekoj narednoj utakmici".

BOJAN

"Argentini prognoziraju svjetsko zlato, a nema boljeg protivnika za start Mundijala od Saudijske Arabije. Vjerujem da će ovo biti jedna od najubjedljivijih pobjeda na turniru. U meču Danske i Tunisa očekujem zanimljiv fudbal, puno golova, ali i pobjedu Evropljana. Takođe, i u duelu Meksika i Poljske tipujem na veliki broj golova, ali smatram da su ove dvije reprezentacije "tu negdje" i da pobjednika neće biti. Francuska ne bi trebalo da ima problema sa Australijom - rutinski do ubjedljivog slavlja".

NEBOJŠA

"S obzirom da sam juče tipovao neka iznenađenja pa zveknuo, odlučio sam se danas za sigurice. Argentinci neće imati milosti prema Saudijcima, Danci će slaviti rutinski, nešto teže će do pobjede doći i Meksiko, a svjetski prvak Francuska će biti ubjedljiva u duelu sa 'kengurima'".

Evo svih tipova

Izvor: MONDO

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Juventa sport

Jesu ih napunili!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC