• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati zvali Pančeva, on im poručio - obratite pažnju na Srbe: Piksijevi "orlovi" će biti hit Mundijala, kad Kobra kaže!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Darko Pančev je gledao "orlove" i siguran je da će Srbija dobro proći na ovom Svjetskom prvenstvu.

 Darko Pančev vjeruje da će Srbija biti hit Mundijala Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Svjetsko prvenstvo je u punom zamahu, sada svi čekamo da vidimo Mesija na djelu, ali svima je tema Srbija! Brazilci pričaju o nama, kao i ostali rivali iz naše grupe, a sada je Darko Pančev pomenuo Srbiju Hrvatima! 

Napravio je "Index.hr" anketu među deset poznatih fudbalera o tome šta će se desiti na Mundijalu, a kada su pozvali "Kobru" čuli su sve najbolje o Srbiji! Odgovarajući na pitanja hrvatskog portala nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i osvajač titule u Ligi šampiona sa crveno-bijelima nije mogao da zaobiđe tim Dragana Stojkovića Piksija.

Za Hrvatsku je rekao da će stići do četvrtfinala, za osvajača turnira je prognozirao Brazil ili Francusku, a za prvog strelca i najboljeg igrača Mundijala nominovao je Kilijana Mbapea i Nejmara. Ali kada su ga pitali ko će biti najveće iznenađenje turnira u Dohi rekao je - Španija ili Srbija!

Pančev je u svojoj karijeri jednom nastupio na Svjetskom prvenstvu i to 1990. godine u Italiji. Tada je dao dva gola u grupnoj fazi u meču Jugoslavije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a "plavi" su stigli do četvrtfinala gde su na penale izbačeni od Dijega Armanda Maradone i Argentine. 

Sada srpskom timu prognozira jako težak posao na startu, jer očigledno misli da je Brazil predvođen Nejmarom prava sila, ali takođe i vjeruje u ekipu svog nekadašnjeg saigrača Dragana Stojkovića. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC