• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDIJAL: Počinje drugo kolo, a mi i dalje vjerujemo u favorite - evo ko vodi nakon prvih 16 utakmica

Autor Haris Krhalić

Naša redakcija je prilično ujednačeno prognozirala današnje utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru.

 Mondijal prognoza Mundijala šesti dan Izvor: MARTIN MEISSNER/AP

Sinoćnjim porazom Srbije od reprezentacije Brazila kompletirano je prvo kolo grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru. 

Petog dana takmičenja rezultat vrijedan pažnje ostvario je Bojan koji je pogodio dva tačna rezultata (Švajcarska - Kamerun i Urugvaj - Južna Koreja), dok su se ostali morali zadovoljiti pogođenim konačnim ishodima.

Na Mundijalu se do sada pokazalo kako prednost i kvalitet na papiru, ne moraju nužno da znače i pobjede na terenu. Ipak, mi smo i danas prednost dali favoritima, osim u slučaju Svitlice i Šutvića koji su prognozirali remi na meču Holandije i Ekvadora.

DRAGAN

"Vels i Senegal ne bi trebalo da imaju većih problema protiv ekipa slabijih od sebe. Dudel Holandije i Ekvadora bi u nekoj teoriji i jednima i drugima mogao da ''cementira'' osminu finala, pa očekujem ''paljbu''. Engleska će na rutinu i iskustvo doći do nove pobjede".

BOJAN

"Tvrde utakmice očekujem ovog petka. Iako je Iran doživio debakl u prvom kolu, ne vjerujem da će se nešto slično desiti i u drugom. Na ostalim utakmicama prognoziram dva gola razlike na favorizovane Senegal, Holandiju i Englesku".

GORAN

"Iran je imao mnogo sreće u prvom meču, Vels pokazao da nije loš, pa očekujem ubjedljivu pobjedu Velsana. Slična situacija je u duelu Katara i Senegala, dok bi Ekvador mogao da namuči Holandiju. Engleska će da slavi dosta teže nego prvu utakmicu".

HARIS

"Očekujem lagane pobjede današnjih favorita. Vels je svoj kvalitet pokazao u meču protiv SAD-a i mišljenja sam kako mu reprezentacija Irana ne može parirati. Domaćin Mundijala igra sa Senegalom čiji je otpor Holandija slomila na kraju meča pa sumnjam da bi Katar mogao do bodova. Nizozemci će danas imati najteži zadatak, ali ni njihova pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Najbolju utakmicu očekujem u meču Engleske i SAD-a, ali su Englezi "sila".

NEBOJŠA

"Velšani će upisati pobjedu i tako napraviti veliki korak ka osmini finala, nadam se samo da neće Remzi dati gol iz poznatih razloga. Senegal je i protiv Holandije pokazao da je ozbiljna ekipa, vjerujem u trijumf Kulibalija i društva uz dosta golova. S druge strane tipujem i na golove u duelu lala i Ekvadora, kao i novu rapsodiju Engleza uz barem jedan gol Amerikanaca".

ŽELJKO

"U teškom raspoloženju nakon loše igre reprezentacije Srbije nije lako hladne glave prognozirati druge rezultate. Danas počinje druga faza takmičenja, a fudbal nam već izlazi na uši. Nadam se pobjedi Senegala i dobrom rezultatu poštenog Ekvadora. Nažalost, Engleska i Amerika ne mogu istovremeno izgubiti, pa će presuditi fudbalsko znanje".

Evo svih tipova: 

Izvor: MONDO

Nakon prvih 16 utakmica najviše bodova ima Šutvić (19) koji je dosad pogodio tri tačna rezultata. Sa jučerašnja dva pogođena rezultata Bojan se sa pretposljednjeg mjesta probio na drugo sa 15 bodova, odnosno bodom više od Gorana koji je na trećoj poziciji. 

Najviše pogođenih tačnih ishoda meča imaju Šutvić i Haris - po 10.

Kompletna tabela nakon prvog kola grupne faze Mundijala.

Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC