• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Selektore Stojkoviću, da li vas je sramota?" Ovo je SKANDALOZNO pitanje kojim je Poljak PROVOCIRAO Srbe pred Švajcarsku

Autor Dragan Šutvić

Selektor Dragan Stojković Piksi i Aleksandar Mitrović bili su meta provokacije jednog novinara na konferenciji za medije u Dohi.

 poljski novinar provocirao srbe Izvor: MN PRESS

Na konferenciji za medije reprezentacije Srbije pred meč sa Švajcarskom izbio je pravi skandal i to zbog poljskog novinara Dariuša Farona, koji je iskoristio priliku da pokuša da isprovocira selektora Dragana Stojkovića Piksija i napadača srpskog tima Aleksandra Mitrovića

Bez obzira na temu konferencije, a to je fudbal i meč trećeg kola grupne faze Mundijala između Srbije i Švajcarske u petak od 20 časova, Poljak je iskoristio šansu da osudi srpske navijače u vezi sa trenutnom situacijom u Ukrajini. 

"Moje pitanje je povezano sa srpskim navijačima koji otvoreno podržavaju Rusiju. Pošto jasno znamo da Rusija ubija nedužne ljude u Ukrajini da li se slažete sa činjenicom da je to velika sramota i koje je vaše mišljenje o tom pitanju, da li Vi takođe podržavate Rusiju?", pitao je Faron. 

Ipak, kako protokoli nalažu PR Fudbalskog saveza Srbije Miki Vuković nije dozvolio ovakve provokacije i sasjekao je pitanje u korijenu. 

"Izvinjavamo se, ali trener i fudbaler neće odgovoriti na to pitanje. Ako imate neko pitanje vezano za sutrašnji meč, to je ok, ali ovo ne. Sljedeće pitanje, moliću", rekao je Vuković i time završio ovu neprijatnu epizodu. 

U nastavku konferencije selektor Stojković je pričao o kritikama na njegov račun, meču sa Kamerunom, zdravstvenom biltenu svog tima, kao i o planovima za naredni meč. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC