• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija protiv Portugala na Svjetskom prvenstvu? Evo šta kaže Pepe o OSVETI!

Autor Dragan Šutvić

Portugal je već u osmini finala i čeka ishod meča Srbije i Švajcarske u osmini finala Svjetskog prvenstva kako bi saznali protivnika u prvoj eliminacionoj utakmici. /od reportera MONDA Milutina Vujičića iz Katara/

 šta pepe misli o utakmici portugal srbija na svjetskom prvenstvu  Izvor: MN PRESS

Ako kojim slučajem Srbija prođe u osminu finala Svjetskog prvenstva, gotovo sigurno je da će joj protivnik u tom slučaju biti pobjednik grupe "H" što je Portugal. Dobro je poznato da su "orlovi" sa njima igrali u kvalifikacijama za plasman u Katar i uspjeli da ih pošalju težim putem ka turniru, pošto se Aleksandar Mitrović pobrinuo da u 90. minutu "zaprži čorbu" Ronaldu i drugovima. Pobjeda u nadoknadi vremena, prije toga "fantomski" gol Kristijana, dovoljno osnova da Portugalci žele osvetu, međutim...

Jedan od najiskusnijih igrača na Svjetskom prvenstvu Pepe nije želio uopšte da se osvrne na potencijalni duel u osmini finala, nego je pokušao da "spusti loptu" na konferenciji za medije.

"Ne, samo mislimo o sutrašnjem meču sa Južnom Korejom. Gledali smo meč Brazila i Srbije, ali fokus nam je na sutrašnji meč i svi želimo da igramo na pobjedu. To ćete i vidjeti sutra. Uradićemo sve da dođemo do tri boda i to je naš cilj", rekao je Pepe dok je pored njega sjedio Fernando Santoš i pravio pomalo "kisele" izraze lica, da li zbog pitanja srpskih novinara ili nečega drugog.

Samo u slučaju ubjedljivog poraza Portugala protiv Južne Koreje i ubjedljive pojbede Gane nad Urugvajem, stari poznanik Srbije bi "pao" sa prvog mjesta grupe i tako izbegao drugoplasirani tim grupe "G" u kojoj se takmiči Srbija.

Dobro znamo da je Srbiji potrebno da dođe do tri boda protiv Švajcarske u petak (20.00) i da takođe Brazilci savladaju Kamerunce, pa bi tako došlo do revanša iz kvalifikacija. Koliko god to pokušavali da sakriju, nema sumnje da su Portugalci kivni na Srbiju, posebno zbog poništenog gola Ronaldu u Beogradu, zbog kog su morali da igraju plej-of za plasman na Mundijal. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC