• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako se prezivaš? Mislio sam da si Hrvat! Marokanac se NALJUTIO kad smo ga pitali jedno: Šta ste vi uradili? ODGOVORI!

Autor Dragan Šutvić

Izvještač MONDA sa Svjetskog prvenstva u Kataru u neobičnom razgovoru sa jednim navijačem Maroka. U jednom trenutku je podigao ton.

 novinar monda u raspravi sa marokancem  Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Fudbalska euforija treće veliki dio svijeta, a u Kataru, domaćinu Svjetskog prvenstva, samo se o tome priča danima. Reporter MONDA Milutin Vujičić sreo je na ulici grupu navijača različitih reprezentacija i zatekao se u na momente napetom razgovoru, jer sagovornik nije shvatio odakle dolazi.

Na početku razgovora sreli smo Japanca i pitali ga šta očekuje od meča protiv Hrvatske, a onda se Marokanac umiješao, podsjetio na pobjede Japana protiv Nemačke i Španije u grupi i pomislio da Milutin izvještava za hrvatske medije. Pročitajte:

  • Japanac: Šta očekujem? Igrali smo (protiv Hrvatske) dva puta na Svjetskom prvenstvu, 1998. smo izgubili, 2006. je bilo neriješeno, tako da ćemo ovog puta pobijediti. Da li su bolji nego 2006? Ne bih rekao".
  • Marokanac: "Pitajte Njemačku ili Španiju ko je bolji. Da li su bolji Japan ili Hrvatska. Šta ste uradili protiv Maroka? Ne, odgovorite mi, šta ste uradili?"

Na Milutinov odgovor da nije iz Hrvatske, već iz Srbije, Marokanac je malo zastao.

"Kako se prezivate, Vujičić? Pomislio da biste mogli da budete... Hrvatska ne može da se oslanja na kapitena koji ima 37 godina i da mu kažete - 'Idi, donesi nam titulu prvaka svijeta'. Morate da imate hrabre ljude. Oni (pokazuje na Japanca), oni imaju igrače koji trče 120 minuta".

"Hrvati nas nisu potcijenili. Oni imaju iskusne momke, u veznom redu su odlični, stil koji igraju je veoma lijep - samo se brane, igraju na kontre i tako će da rade. Japan mora da vjeruje u sebe kao što je radio i protiv Španije i Njemačke. Moraju da ostanu dosljedni svom stilu i moraju isto kao što su vjerovali protiv Nemačke. To je jedini način", dodao je naš sagovornik.

Pogledajte čitav razgovor.

Pogledajte

01:56
Marokanac misli da sam Hrvat i ima savet za Japance
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Pročitajte i ovo

  8

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC