• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne smije ovako, nema izgovora! Kostić se oglasio iz Katara: Razočarani smo, ovo je težak trenutak za nas

Autor Milutin Vujičić

Filip Kostić pričao sa novinarima poslije ispadanja sa Svjetskog prvenstva. /Od izvještača MONDA iz Katara Milutina Vujičića/

 Kostić izjave nakon poraza od Švajcarske Izvor: MN PRESS

Srbija pakuje kofere, umesto osmine finala sledi povratak kući sa Svetskog prvenstva. Poraz od Švajcarske (3:2) u poslednjem kolu grupne faze takmičenja znači i kraj za "orlove". Snovi o prolasku raspršeni su na stadionu "974". Poslije svega što se dogodilo sa novinarima je u Kataru pričao i Filip Kostić.

Srpski fudbaler nije krio nezadovoljstvo zbog rezultata i ispadanja. Svjestan je da je propuštena velika šansa i da je ovaj tim morao mnogo bolje. "Razočarali smo se, dali smo sve od sebe i mi igrači i stručni štab. Uvijek gubimo i pobjeđujemo zajedno, ovo je težak trenutak, ali idemo dalje. U martu počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i ova generacija može mnogo", rekao je Kostić.

Najveći problem srpskog tima bila je odbrana, na amaterskom nivou u određenim momentima. Previše primljenih golova, zbog svega toga je Srbija među najlošijim timovima na prvenstvu. "Ne smijemo onakve golove da primamo, nismo još analizirali, ne znamo šta se desilo. Primili smo gol u najtežem trenutku. Nismo ni mi očekivali da primimo osam golova, radićemo na tome, problem je što smo gubili i ostajali bez energije u jurnjavi."

Na kraju je poslao jasnu poruku, nema alibi priča. "Mi smo sportisti i teško primamo poraze, nećemo tražiti izgovore", zaključio je Kostić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC