• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVO KADA SE PIKSI OBRAĆA U SRBIJI! Bez riječi napustio Katar, SVE ĆE REĆI u Staroj Pazovi: Naučio na primjeru Pešića!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković napustio je ovog jutra Katar sa ekspedicijom FSS i odlučio je da se obrati medijima u Staroj Pazovi u ponedjeljak. /od reportera MONDA Milutina Vujičića/

 Dragan Stojković se obraća u Staroj Pazovi Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva i kasno u petak završila je turnir u Kataru na neslavan način, da bi ovog jutra najveći dio srpske ekspedicije otputovao u Beograd. Ne i svi, pošto su fudbaleri inače dobili "slobodno" odmah poslije poraza od Švajcarske i neki su već u sopstvenoj režiji otputovali u klubove, gdje će se spremati za nastavak sezone, dok se ipak najveći broj reprezentativaca vraća zajedno u prestonicu Srbije, odakle će dalje planirati slobodno vrijeme dok se fudbal ne vrati.

"Orlovi" su jutros napustili hotel "Riksos", bazu tokom Svjetskog prvenstva u Kataru, i zajedno se autobusom uputili na obližnji aerodrom, odakle su u 11 časova po lokalnom vremenu poletjeli ka Srbiji - i stižu oko 14 časova po centralnoevropskom, međutim nisu bili raspoloženi za izjave iz Dohe. Odlučeno je da se konferencija za medije organizuje u Srbiji, pa će se tako Piksi obratiti već u ponedjeljak, 5. decembra iz Stare Pazove - tačno u podne.

Nezvanično, šestorica fudbalera Srbije (nisu poznata imena) neće se vratiti sa ekspedicijom FSS u Beograd nego su nastavili dalje ka zemljama u kojim igraju klupski fudbal, a sa tim nema problema - pošto je već ranije tako odlučeno zbog obaveza reprezentativaca, tako da plan nije promijenjen.

Dobra vijest je da je Piksi naučio na primjeru Svetislava Pešića, koji je dva mjeseca ćutao nakon eliminacije sa Eurobasketa, pa je selektor odlučio da se obrati na konferenciji za medije u Srbiji. Nezvanično, u Dohi nije bilo moguće sve organizovati na brzinu i pronaći prostor za veliki broj medija, posebno jer su praktično svi kapaciteti popunjeni i za sve je neophodna bezbjednosna provjera koja nije mali faktor u Kataru.

Vidjećemo kakve utiske selektor Stojković nosi sa Svjetskog prvenstva pošto je poslije poraza od Švajcarske bio vrlo kratak, čak je više govorio na engleskom i francuskom, pa nas čeka analiza urađenog u Kataru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC