• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat "eksplodirao" u Kataru, vrijeme je za transfer karijere!

Autor Dragan Šutvić

Hrvatsku fudbaler koji je prethodnih godina igrao za Seltik na meti je Barselone.

 josip juranović ide u barselonu  Izvor: Anadolia/Evrim Aydın

Fudbalska reprezentacija Hrvatske igra veoma dobro na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a samo ih jedan korak dijeli od uspjeha koji su ostvarili u Rusiji kada su bili finalisti Mundijala. U polufinalu prvenstva igraće protiv Argentine i pokušati da izbace još jednog favorita, a i ako im to ne pođe za rukom neki od njihovih igrača biće u žiži interesovanja najvećih evropskih timova.

Možda će vas zanimati

Već se priča da "pola Evrope" želi Joška Gvardiola koji se procjenjuje na čak 100 miliona evra, a u centru pažnje je i Dominik Livaković koji bi mogao da stane među stative Bajerna! Pored njih, veoma dobar turnir igra i desni bek Josip Juranović, koji je navodno prva želja Barselone za zimski prelazni rok!

Španski velikan već dugo "kuburi" sa pozicijom uz desnu aut-liniju. Nadali su se da bi to moglo da se riješi dolaskom Ektora Beljerina iz Arsenala, ali je nekadašnji učesnik "La Masije" daleko od nivoa koji je Kataloncima potreban u ovom trenutku. Njegova karijera je u padu, Serđi Roberto nije dovoljno pouzdan, a eksperiment sa Danijem Alvešom nije dao rezultat. Zato je Barsa opet aktivna na tržištu.

Ne čudi što su se zainteresovali za Juranovića, jer je on jedan od najboljih defanzivaca ovogodišnjeg Sjvetskog prvenstva. Fantastičan je u odbrani hrvatske reprezentacije, a rastanak sa Seltikom se bliži. Svjesni su u timu iz Škotske da će ga teško zadržati, a još prethodnog ljeta su navodno odbili ponudu Atletiko Madrida koja nije iznosila zatraženih 17 miliona evra.

Barselona će morati da zavuče ruku u džep ukoliko želi Josipa Juranovića, nekadašnjeg fudbalera Dubrave, Hajduka iz Splita i Legije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC