• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRVENOJ ZVEZDI JE DAO SVE, a jedno mu ostalo neostvaren san: Siniša je PLAKAO kad je na Marakani vidio ovu poruku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda oprostila se od Siniše Mihajlovića, čija smrt je rasplakala sve. Crveno-bijeli nisu imali mnogo većih legendi od njega i dugo će biti u crnini zbog Mihe.

 FK Crvena zvezda oprostila se od Siniše Mihajlovića Izvor: MN PRESS

Siniša Mihajlović ovog petka je preminuo u Italiji poslije duge borbe protiv leukemije, a ta vijest je potresla sve koji su ga voljeli, poštovali i koji će ga pamtiti kao igrača i kao trenera. Ta vijest je posebno zaboljela sve u Crvenoj zvezdi i njene navijače, kojma je dao najveći uspjeh u istoriji kluba i jugoslovenskog i srpskog fudbala, a tek sada bole njegove riječi da je htio da vodi crveno-bijele i kao trener.

''Na svoju sreću ispunio sam skoro sve želje, a sigurno da mi je ta želja neostvarena, da budem trener i da osvojim nešto. Onda ćemo vidjeti. Neka bude Deki još 10 godina i onda ću da dođem ja. Gdje bih volio da Zvezda bude za deset godina? Ja sam optimista, volio bih da bude što bolja, da deset godina bude u Evropi, da deset puta osvoji prvenstvo! A onda, kad ja dođem, da osvoji i prvenstvo i nešto u Evropi'', rekao je Miha svojevremeno uz prepoznatljiv osmijeh. ''Da sa Zvezdom osvojim trofej u Evropi i kao igrač i kao trener, to bi bilo još bolje!'", rekao je on.

Njegov kum i bliski prijatelj decenijama, Dejan Stanković, prenio je navijačima Zvezde na "Marakani" koliko su Sinišu potresle riječi sa sjevera kojom su Delije pružile podršku Mihajloviću tokom borbe protiv bolesti: "Siniša, ti koji pod srećnom zvezdom živiš, ti u svakoj bici pobijediš. Siniša – to znači bezbroj pobjeda!"

"Imam poruku koju mi je Siniša Mihajlović rekao da prenesem na konferenciji, da se zahvalim FK Crvena zvezda na podršci, pogotovo navijačima Crvene zvezde, gdje su ga emotivno slomili, rasplakali. Zahvaljuje se od srca i nada se da neće morati i treći put da mu šalju podršku da pobijedi van terena, nego da mu pošalju podršku da pobijedi na terenu", izjavio je tada Deki.

Izvor: Arenasport/printscreen/Profimedia

Ovog petka, sa "Marakane" je stigla tužna poruka kluba: "Sa velikim žaljenjem obavještavamo zvezdaše da nas je danas napustio legendarni Siniša Mihajlović. Njegovo ime će zlatnim slovima zauvijek ostati upisano u istoriji Zvezde, jer je Miha bio dio čuvene zlatne generacije našeg kluba koja se popela na vrh Evrope i svijeta 1991. godine. Veliki zvezdaš i čovjek sa nevjerovatnim srcem i snagom preminuo je u 54. godini života. Naš klub izražava najdublje saučešće porodici Mihajlović. Neka mu je vječna slava!"

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC