• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoza Mundijala (23. dan): Dan odluke - Argentina ili Francuska, branilac titule ili debitant?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Spao turnir na dva imena, u MONDO redakciji niko ne vjeruje u aktuelnog šampiona.

 Mundijal 2022 finale Argentina - Francuska Izvor: Anadolija/Kemal Delikmen

Večeras oko 18 časova, ili nešto kasnije ako budemo gledali produžetke/penale, saznaćemo ko će osvojiti Svjetsko prvenstvo u Kataru, ali i ko će u našoj rubrici MONDIJAL ponijeti laskavu titulu pobjednika drugog izdanja.

Argentina ili Francuska - cijeli svijet gledaće ka stadionu "Lusail", gdje će se za "boginju" i zlatne medalje boriti Lionel Mesi i Kilijan Mbape. U redakciji MONDO portala važniji od ishoda finala biti odgovor na pitanje ko će izaći kao pobjednik trke za najboljeg prognozera.

Knjiga je pala na dva slova - prošlosezonski pobjednik Željko Svitlica ima veliku, ali ne i nedostižnu prednost ispred debitanta Harisa Krhalića, dok su ostali učesnici izgubili šansu da se bore za tron.

Naše prognoze kažu da veće šanse dajemo Argentincima nego Francuzima. Pogledajte kako smo danas tipovali, posljednjeg dana Mundijala u Kataru:

Izvor: MONDO

HARIS

"Odigrane su 63 utakmice u Kataru, a ostala je još samo jedna – ona najvažnija. Obje ekipe su se zasluženo našle u finalu koje će, nadam se, biti pravi spektakl sa puno golova. U posljednjem meču Mundijala se nadam remiju kako bi što duže mogli uživati u čarolijama fudbalskih magova koji će sutra istrčati na teren."

NEBOJŠA

"Iako mislim da će utakmica ići u produžetak, navijački sam odigrao za Argentinu jer želim kao i velika većina planete da Leo Mesi podigne pehar i završi karijeru kao najveći ikad. To najveći ikad znači samo u fudbalskom smislu, dok je u ovom bitnijem ljudskom samo jedan Dijego Maradona. Uostalom i zbog njega bih volio da 'gaučosi' uzmu trofej."

DRAGAN

"Iako mnogi očekuju golove i spektakl, kao što je bio slučaj u Rusiji kad su se sastale ove dvije ekipe, mislim da ćemo večeras gledati potpuno drugačiju utakmicu, koju će odlućiti onaj kojem u karijeri nedostaje samo ovaj trofej."

Izvor: Shutterstock/MONDO/Bojan Jakovljević

ŽELJKO

"Kao što reče Dragan, sve ukazuje na opreznu igru i produžetke ili penale, ali nadajmo se da će zbog velikog pritiska odbrane 'puknuti' ranije tokom utakmice."

BOJAN

"U meču odluke, duelu u kojem se sastaju najbolje selekcije ovogodišnjeg Mundijala, mislim da se ništa neće riješiti u 90 minuta. Iako sam mišljenja da su Argentinci bliži 'boginji', aktuelni šampion ne smije se otpisati i po meni je pokazao najviše na turniru. Da li će to biti dovoljno za odbranu trofeja? Nadam se da ne, jer ću i ja, kao i većina ljubitelja fudbala, navijati da Lionel Mesi konačno dođe do toliko željenog svjetskog zlata."

GORAN

"Francuska pričom o povredama pokušava da malo skrene pažnju i skine ulogu favorita, Argentinci znaju na čemu su, znaju da imaju Mesija i sve će uraditi da konačno dođu do titule. Ne vjerujem da će biti puno golova, mislim da će Argentinci igrati kao protiv Hrvatske."

Tabela uoči finala:

Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC